Бетоновоз се обърна край Пловдив

51

Бетоновоз се обърна край Пловдив и затрудни движението на коли за няколко часа.

Приблизително по същото време в областния център катастрофа на кръгово прати майка и 14-годишната ѝ дъщеря в болница, съобщава „Монитор“.

Строителната машина пътувала по пътя между селата Белащица и Гълъбово. Шосето е планинско и вероятно заради минусовите температури пътят може да е бил опасен. Шофьорът на бетоновоза не е успял да овладее тежащата няколко тона машина, която се е обърнала и препречила едното пътно платно.

Шофьорът на бетоновоза не е пострадал, съобщиха от полицията в Пловдив. Движението е било затруднено, тъй като се е изчаквал кран, който да изтегли камиона. След това платното е почистено, защото при преобръщането си бетоновозът разлял по шосето масла.

Малко по-рано през деня на кръговото кръстовище до магазин „Метро” се сблъскали пикап и лека кола комби. Най-вероятната причина е отнето предимство. При катастрофата пострадали жена и 14-годишно момиче, пътували в едната от колите. От полицията не уточниха в кой автомобил са се возели пострадалите, дали жената е шофирала колата или не, както и каква е причината за инцидента.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама