Орбан повози Чък Норис (Видео)

29

Унгарският премиер Виктор Орбан се включи в клип за обучението на антитерористични сили в страната. И кой би бил най-добрият избор, за да поддържа шоуто му?

Никой по-подходящ от американския екшън герой Чък Норис, пише германският в. „Билд“, цитиран от NOVA.

Актьорът пристигна със съпругата си в столицата Будапеща. Двамата бяха поканени от баптистка организация, в чието коледно събитие участва Норис, разказва и „Вашингтон пост“.

Поздравът в клипа, публикуван и в страницата на Орбан във „Фейсбук“, е „демонстративно сърдечен“, отбелязва „Билд“. „Толкова много съм чел за теб. Имам чувството, че сме се срещали“, казва Норис.

Отговорът на „Орбан“: „90% от коментарите за мен са отрицателни. Либералите ме мразят.“ „Като Тръмп“, заключава актьорът, сравнявайки Орбан с президента на Съединените щати. Премиерът реагира с думите: „Малко повече от това.“

„Най-коравите момчета“

„Знаеш ли, в общи линии съм боец. Не идвам от елита“, продължава Орбан в следващата сцена, когато управлява автомобил и развежда Норис из Будапеща. „Идвам от малко село на 40 км оттук. Другия път, ако имаш време… “ Освен това 55-годишният Орбан си говори със 78-годишния актьор за деца – оказва се, че най-големият син на Норис е на 56, а самият гост е на възраст колкото бащата на премиера.

След това Орбан започва да говори по същество. „Антитерористичното ни звено. Те са най-коравите момчета. Най-високо ниво и качество на защита на народа“, продължава той, а Чък Норис, изглежда, кима. Следва демонстрация на качествата им пред американския актьор, който нарича участниците в нея и всички от звеното „приятели“.

„Знаете ли, гледал съм тренировки по цял свят и това е най-добрата демонстрация“, заключава Норис. На раздяла прегръща Орбан и му казва: „Благодаря ти толкова много.“

Норис застана зад Доналд Тръмп на изборите за президент през 2016 г.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама