Коя е голата булка пред храма „Александър Невски“

115

Стана ясно коя е полуголата русокоса мадама по бельо, която втрещи софиянци пред храм-паметник „Св. Александър Невски“ дни преди Коледа.

Оказва се, че тазгодишната Мис Плеймейт Жанета Осипова е скандализирала обществото с еротичните кадри, заснети пред храма, пише „Телеграф“. На снимките силиконката позира с изрязано бельо, високи дантелени чорапи и булчинско було. В официалния профил на моделката се появи видео, в което интимничи с младоженеца и се смее на висок глас, докато случайните минувачи в шок наблюдават случващото се.

В мрежата веднага се заформи дебат между почитателите на Жанета. Повечето се възмущават, че се кълчи гола пред погледите на минувачите, сред които и деца, пише Блиц. Плеймейтката с гордост е споделила снимки, на които позира пред храма по голо дупе. Оказва се, че фотосесията е част от снимките на нов чалга клип. „Това е още по-отвратително, тези хора трябва да бъдат глобени, не съм виждала отдавна такава пошлост“, гневи се интернет потребителка.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама