Козирог: Ще поправите грешките

95

Луната преминава от Лъв в Дева в 13.07 часа. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 2-ри. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: До прехода на Луната в Дева нежелани са операциите на сърцето, сърдечносъдовата система, слънчевия сплит. След това – на жлъчката, жлъчния мехур, тънките черва. Добре протичат профилактиката и лечението на стомашни проблеми. Денят е добър за посещение на хомеопат или за лечение с нетрадиционна медицина.
Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косите. След 13.07 часа е благоприятно боядисването и накъдрянето. Всички други процедури по разкрасяване са позволени. От спа процедурите до 13.07 часа е забранено посещението на сауна.
Хранене и диета: Намаляващата Луна благоприятства топенето на килограми. Днес е подходящ ден за стартиране на хранителен режим, който ще спазвате дълго време. Експериментирайте с готвенето днес. Внесете в кухнята си нови продукти и подправки, които да разнообразят традиционните гозби.
Цветове, носещи късмет: Светлозелено, светлокафяво.
Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 12.58 часа.
Звездни аспекти за деня: В сутрешните часове, когато Луната гостува в Лъв и е в хармонични аспекти с Венера и Уран, успехът е налице. Желаем да опитаме нещо ново, да внесем известни промени в начина си на действие и въобще – да сменим нещо в ежедневието си. В следобеда бъдете по-внимателни. Луната навлиза в Дева и образува напрегнати аспекти с Меркурий и Юпитер. Не е изключено да получите отказ от наскоро изразена молба. Не всички ще ви разбират правилно. Избягвайте важните разговори по това време.

ОВЕН
Успех
Денят е благоприятен за стартиране на дела, чието начало можете успешно да поставите сега. В четвъртък цари хармония и това ви вдъхновява да дадете всичко от себе си в служебен аспект. Късмет имат всички, които се занимават с творчество, маркетинг и реклама. По-важните разговори проведете в предиобеда.

ТЕЛЕЦ
Не чакайте признание
Вие се намирате в благоприятен етап. Днес ви чака поредният успешен, но доста натоварен ден. Сутринта сте принудени да приемете няколко задължения извън традиционния си график. Ще ги свършите благополучно, но не очаквайте допълнителна похвала. Дори в следобеда някои колеги ще ви упрекнат, че се натягате на шефа.

БЛИЗНАЦИ
Не се заяждайте
Изживявате хубав етап, въпреки че днешният ден е разделен на две части. В сутрешните часове се чувствате прекрасно, в кондиция и форма. В следобеда обаче настроението ви се влошава и вие сте в състояние да се заяждате с всеки просто защото на вас нещо не ви е наред. Ще ви отбягват.

РАК
Потърсете подкрепа
За вас денят също обещава да бъде благоприятен. Намирате се в напрегнат етап, който изисква да си съберете мислите както в служебен, така и в личен план. Днес сте обградени от хора, които ще са ви от полза. Нужно е само да им споделите за притесненията си. Не се колебайте да поискате подкрепа от тях.

ЛЪВ
Вкарайте ред
Въпреки желанието ви за промени и раздвижване, в четвъртък ще ви посъветвам да не поемате рискове на работното място. Задълбочете се в рутинната си работа и направете промени в подредбата на документите. Има някои папки, които трябва да бъдат поставени на място. Вкарайте рафтовете в ред.

ДЕВА
Бъдете внимателни
В четвъртък сте нервни, раздразнителни, но и значително по-продуктивни сравнено с вчера. Това е ден на новости и мнозина от вас ще се втурнат в промени. Бъдете внимателни, не всичко трябва да променяте. Моментът е идеален за разкрасяване. Време е да направите малки корекции във външния си вид.

ВЕЗНИ
Усмихнете се
Днес още от сутринта се оплаквате и не си позволявате да видите, колко благоприятен може да бъде днешният ден. А той наистина е такъв, особено в часовете преди обяд. Вгледайте се в малките неща, които ви се случват. Зарадвайте се на дребното добро, което хората правят за вас. Усмихнете се поне веднъж истински днес.

СКОРПИОН
Действайте рано сутрин
Време е да свършите по-важната част от работата си в ранните сутрешни часове, когато късметът и успехът са на ваша страна. След 11.00 часа нещата рязко се променят. Първо губите тонус и по-трудно успявате да действате, а и колеги или приятели ще ви тормозят с личните си проблеми, което сериозно товари вашата психика.

СТРЕЛЕЦ
Сутринта е силна
В сутрешните часове вие поддържате добро темпо на работа и късметът ще бъде с вас. В следобеда обаче нещата рязко се променят. Вие оставате без настроение и каквото и да захванете, сякаш не спори и не спори. Оставете и не упорствайте. Приберете се по-рано вкъщи и си починете. Не влизайте в излишни конфликти.

КОЗИРОГ
Ще поправите грешките
Не бива да се поддавате на емоцията, ако днес ви предстои да вземате важни решения или решения с дългосрочен характер. В сутрешните часове около вас витае добро настроение и хармония, но в следобеда ви заливат грешки и проблеми на работното място. Ще ги поправите, не берете грижа.

ВОДОЛЕЙ
Внимавайте със задачите
Проблемите ви днес могат да дойдат от благоприятното стечение на обстоятелствата в сутрешните часове, когато имате възможност да подемете множество дейности паралелно, но не и да ги вършите успешно през целия ден. В следобеда вече усещате тежестта им, но щом вече сте ги поели – няма връщане назад.

РИБИ
Завършете започнатото
Свършете онази част от работата, която вече сте започнали и не подемайте нови инициативи през днешния ден. Четвъртък не е сред най-натоварените, но може да се превърне в доста нервен и напрегнат, ако прекалите с амбициите и се заемете с нещо, което не сте в състояние да довършите до края на работното си време.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Ако празнувате рожден днес, вие трябва да научите едно в този живот – бъдете ловци, а не вечните жертви, угаждайки на всеки около себе си. И без това сте словоохотливи и не ви е страх да казвате онова, което мислите, право в очите на другите. Понякога сте оратори, говорите силно. Колкото по-високо, толкова по-сигурно, че ще бъдете чути. Не че не говорите празни приказки, заобикаляйки всичко останало. Правите го често. В живота си обаче сте прекалено мудни. Чакате все последния момент и затова губите по преднина зад всички останали. Можете да го коригирате.
Навлизате в прекрасна година на стабилност, любов и добри взаимоотношения. Вие не бива да сте толкова активни, колкото бяхте досега, а е нужно да обърнете внимание на детайлите в живота си и сложите ред там, където той липсва. Мнозина ще сключат брак през тази година. Направете го с увереност и ще видите, колко щастливи ще се почувствате.
Здраве: Възможни са чести настинки и проблеми с гърлото, сливиците и носа.

Източник: Станислав КЛИМЕНТОВ, в.“Борба“

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама