Полугола блондинка втрещи софиянци (СНИМКИ)

135

Едва ли има човек, който днес да не е следял с притеснение зимната обстановка и такъв, който да не се е чудел ще става ли още по-снежно и студено.

Оказа се обаче, че ексцентрична жена от столицата тези въпроси изобщо не я касаят. Странната русокоса мадама успя да втрещи всички столичани с това, което направи, пише БЛИЦ.

Снимка: Facebook

По здрач и в снежна София тя реши да се изтипоса и снимка пред храм-паметник „Александър Невски“. До тук нищо лошо и странно. Много булки го правят! Е да, явно и тази мадама се е взела за такава, но с няколко изключения. Първо жената бе без половинката си и второ тя бе полугола – само по бяло бельо, но за сметка на това с воал.

Снимка: Facebook

„Студът и снегът днес не уплашиха тази млада дама…“, написа жената, която улови странната и полугола мадама и качи снимките ѝ във Facebook. Коя е мистериозната жена, разчекнала се полугола в снежна София и защо го е направила все още остава загадка.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама