Везни: Рискувайте

65

Луната е в Лъв. Фаза – последна четвърт. Лунният ден е 21-ви. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на сърцето, сърдечносъдовата система, слънчевия сплит. Добре ще протекат профилактиката и лечението на високо кръвно налягане, на проблеми с кръвообращението и на аритмии.

Красота и външен вид: Благоприятни са подстригването на косите, къдренето, топлата коламаска, пилингът на лице и тяло. Избягвайте престоя в сауна и не прекалявайте с кардиоупражненията във фитнеса.

Хранене и диета: Ограничете приема на сол и бяла захар. Хапвайте богати на белтъчини храни, а в междухраненията вземайте плод или фреш от плодове. Днес можете да стартирате дългосрочен хранителен режим, който да даде желани резултати.

Цветове, носещи късмет: Оранжево.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 12.18 часа.

Звездни аспекти за деня: В сряда обърнете внимание на своето собствено развитие, на начина си на мислене, изказване и общуване с хората наоколо. Днес действат всички важни аспекти за тази седмица между Слънцето, Меркурий и Марс, даряващи с нови стремежи, освежаване на идеите и възможност за започване начисто. Възползвайте се.

ОВЕН

Организирате деня си

В понеделник сте активни, дейни и можете да свършите доста работа. Успявате да подредите мислите си и още до обяд да изготвите един съвършен план за бъдещо развитие. Днес общувате свободно с хората около себе си и можете да ги ангажирате в кауза, която ви се струва важна.

ТЕЛЕЦ

Хубав ден

Радвате се на вдъхновение. Използвате чара си навсякъде. Успявате да освободите напрежението и да всеете спокойствие в дома си. Нещата около вас видимо се нареждат в края на ноември. Имате силни предчувствия за сбъдване на ваши мечти. Това е хубав ден и е важно да му се насладите.

БЛИЗНАЦИ

Търсят ви за работа

При вас нещата малко по малко започват да потръгват. Днес се пригответе за ден, изпълнен с разговори, контакти, телефонни позвънявания и писане на имейли. Ще ви търсят за определени дейности и работа, която може да ви донесе нови или допълнителни доходи.

РАК

Емоции

Съберете мислите си. Днес оживлението при вас е факт. Нещо се случва, нещо се забързва в живота ви. Имате нужда да споделите с приятели или близки за всичко, което ви вълнува. Хаотични сте, но това е част от вдъхновението, което ви е сполетяло. Съвсем скоро емоциите ще се избистрят.

ЛЪВ

Не на всяка цена

Луната гостува в знака ви, съветвайки да бъдете малко по-сдържани и не чак толкова напористи в постигане на целите си. Днес действате така, сякаш трябва да постигнете успех на всяка цена. Невинаги ще попадате на благоприятните за тази цел обстоятелства. Оставете си вратичка какво да правите и ако не постигнете успех.

ДЕВА

Почивка

Не ви чака ден от най-активните през тази седмица. Но за вас това е добра новина. Сега се чувствате неотпочинали, сякаш без енергия и без желание да действате в каквито и да е било направления. Насочете енергията си към затваряне на страници, приключване на дела или просто почивка. Не стартирайте нищо.

ВЕЗНИ

Рискувате

Решени сте, че заслужавате нова и по-добре платена работа. Самочувствието ви е голямо и тъкмо то ще ви накара да потърсите реализация. Ще намерите. Не ви липсва кураж да направите първа крачка, да предприемете риск или да си поискате по-високо заплащане за труда. Днес ще получите положителен отговор.

СКОРПИОН

Не предприемайте действия

Днес сте нервни и затова ви съветвам да се оставите на спокойствие и да не се насилвате за нищо. Изключете всякакви инициативи от графика си, не предприемайте действия. Имате нужда да останете сами със себе си, за да преодолеете един вътрешен комплекс, зародил се неотдавна в характера ви.

СТРЕЛЕЦ

Успех

За вас денят обещава да бъде активен и спорен. Очакват ви новости и предложения. Попадате в ситуации, които изискват адекватното ви решение. Добрата новина е, че всички размествания се случват във ваша полза. Сряда е заредена с късмет. Вие сте в подем. Не оставяйте недовършени дела за утре.

КОЗИРОГ

Освободете мислите си

Днес сте доста емоционални. Изпадате в неоправдани нервни изблици, като обвинявате другите за своите собствени грешки, направени днес, вчера или в някои от дните в близкото минало. Освободете мислите си. Денят може да е доста по-спокоен, ако се отдадете на анализ на своите действия.

ВОДОЛЕЙ

Делови напредък

Намирате се в етап на делови напредък, но днешният ден предстои да бъде изпълнен с нерви в тази област. Решени сте да постигнете целите си на всяка цена, без оглед на средствата, които трябва да вложите. Склонни сте да пръснете огромно количество енергия, гонейки една цел, независимо дали си заслужава, или не.

РИБИ

Ежедневни дела

Оказва се, че в сряда имате много ангажименти за вършене, а времето никак не ви достига. Изостанали сте с всичко, гонейки стремежите за промяна и ново начало. Е, сега е време да се върнете на рутинните си дела и да видите кои от тях не са свършени изцяло. И ежедневната ви работа има нужда от внимание.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Щом празнувате рожден ден днес, на 28 ноември, значи сте се родили на щастливо число – число на кармична отплата за добри деяния в минало прераждане. Решителни и понякога прекалено прибързани, обичате да гребете от живота си с пълни шепи. Сякаш утре настъпва краят на света, все гледате да свършите и изживеете всичко за един ден – и той е днес. Упорити и вироглави, все си патите от това, че каквото си навиете на пръста, го правите. Не слушате съвети, а за собствените си грешки имате навика да обвинявате други хора. Въпреки всичко казано дотук в гърдите ви тупти едно истинско сърце, което умее да обича и не умее да прикрива омразата си. Във всяко едно отношение сте истински, неприкрити и без излишни маски.

Навлизате в прекрасна година на промени и новости. Помогнете с действията си на съдбата да се подреди така, както вие си я представяте.

Здраве: Възможни са проблеми с белите дробове и бронхите.

Източник: Станислав КЛИМЕНТОВ, в. „Борба“

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама