Овен: Подгответе се за финансови загуби

59

Овен
Овните трябва да са готови за финансови загуби. Денят може да бъде свързан с нещо, което да предизвика понижение на заплатата, глоби, загуби и други прочие неприятни сюрпризи. Някои представители на знака може да пострадат от недобросъвестни делови партньори. Освен това, професионалните Ви позиции съвсем не може да бъдат наречени надеждни. Недоброжелателите ще направят всичко възможно, за да развалят деловата Ви репутация. Общуването с близките ще даде възможност добре да отпочинете и приятно да прекарате времето си. Само че трябва да сте на ясно, че едва ли приятелите и роднините ще разберат, колко сериозни са Вашите проблеми и какви са техните причини. Затова и не се надявайте на полезни съвети.

Телец
Не се страхувайте да промените кръга си на общуване: новите запознанства ще се окажат рядко интересни и успешни. Може да започвате всякакви съвместни проекти, да обсъждате условия за сътрудничество, да се заемате с нещо ново, изискващо творчески подход. Колкото по-значими са Вашите цели и по-сложно тяхното общуване, толкова по-добре. Даже и не се опитвайте, да се задоволявате с малко. Представителите на противоположния пол няма да останат равнодушни пред Вашето обаяние. Само че комплиментите и знаците на внимание не трябва да Ви карат да забравяте за здравия разум. Нови романтични отношения днес могат да започнат само онези от вас, които нямат никакви задължения.

Близнаци
В дадения момент ще Ви бъде много трудно да намерите дори и най-крехкия баланс между Вашия обществен и личен живот и затова не се стеснявайте, да се обърнете за съвет онези, които вече са минали през това, през което Вие преживявате сега. Усилията си насочете в стриктно следване на своя път, и не обръщайте внимание на това, което се страхувате че другите хора очакват от Вас. Разбира се, че носите отговорност за това, което става в момента, но само до определена степен…

Рак
През този ден няма да Ви бъде лесно да намерите общ език с родителите, или с партньора си по брак, а също със застрахователния агент, семейния лекар , юриста или постоянния делови партньор.Независимо от това , ще трябва много да се обвържете, тъй като в този момент се намирате в зависимо, подчинено положение. Приемете налаганите Ви ограничения и опитайте да намерите в тази ситуация и добрите страни. В същото време трябва да избягвате и депресивните настроения и по-добре да се грижите за своето здраве(без да търсите при това изключителен комфорт).

Лъв
Намирате се в пика на творческата си активност и действате неуморимо, благодарение на талантите си. Погрижете се, да имате около себе си достойни зрители, а на един от тях предстои да изиграе много важна роля в по-нататъшния Ви живот. Сега Ви движи не само буйната фантазия, но и суета, а това може да стане причина както за главозамайващи успехи, така и за обидни недостатъци. Следете как се развива ситуацията и не изпускайте инициативата – днес може да бъдат поистигнати блестящи резултати в дейности, кото за Вас са много значими. Много е важно, да не изпуснете своя шанс.

Дева
Не се застоявайте вкъщи – свежият въздух ще Ви е от полза. Като цяло денят е подходящ за пътувания, екскурзии и активен отдих. Новите запознаства ще бъдат преимуществено с приятелски характер. Ако искате отношенията да се развиват в романтично направление, не форсирайте събитията. Сега не е време за проява на инициатива. В краен случай се ограничете с намеци. В общуването със своите близки се придържайте към уверен тон и бъдете вежливи, но настоявайте на своето. Истината е на Ваша страна.

Везни
Днес ще Ви бъде все едно, какво си мисли за Вас Вашия любим човек, тъй като на първо място за Вас ще бъде достигането на някаква цел. Впрочем, би трябвало да се замислите, какво ще стане, когато постигнете своята цел: Вие ще сте удовлетворени, но къде ще бъде тогава Вашата половинка?…Май това не е известно никому…

Скорпион
Направили сте всичко, което е било по силите Ви. И даже много добре знаете, че не бихте могли да направите нищо повече за решаване на този конфликт. А и Вашата половинка прекрасно разбира това. Нужна ви е трета страна, която да се намеси в ставащите стбития и нещо да промени. Възможно е и промяната да не е в правилната посока… Това ще стане днес и затова бъдете готови за всичко.

Стрелец
Днес сте много стремителни : не вървите, а направо летите в живота, увличайки със себе си онези, на които духът на приключенията не им е чужд. Привлекателни сте и излъчвате обаяние, което неминуемо действа на дейните, ярки и необичайни хора. „Сивите” хора нямат място до Вас. Въпреки голямото количество разнообразни събития, денят няма да се окаже уморителен. Текущите задачи ще решавате хазартно, а неочаквано възникналите препятствия ще преодолявате вдъхновено.

Козирог
Позволете на любопитството да ръководи Вашите решения. Възможно е в крайна сметка да се окажете на много интересно място. Сега нямате ясно избран път, по който трябва да вървите и затова се отърсете от своята привична рутина и тръгнете срещу приключенията. Дори и да имате само един свободен час, посветете го на изследване на нови територии. Това може да бъде даже нов ресторант или магазин. Вижте, какво става в света. Това ще Ви помогне да измислите някои нови идеи, отнасящи се до Вашата работа или до бъдещо пътуване.

Водолей
От дълго време Ви се искат близки и доверителни отношения. Понякога всеки трябва да вземе нещата в свои ръце. Сродството на душите не се появява от никъде. Сега е най-подходящото време да се огледате наоколо си и да потърсите хора, чийто начин на мислене Ви е близък. Защо не планирате нещо като игра на тенис или сбирка на пица, за да укрепите възникналата помежду ви връзка ? Само ще се радвате на онова, което ще се получи като резултата.

Риби
Не се страхувайте да се уедините в дома си. Възможно е това да се окаже по-интересно от механичното придвижване по привичния маршрут, или общуването с представителите на ежедневния Ви кръг на контакти, които са Ви доста омръзнали. Възможно е именно в дома си да получите неограничен достъп до нужните Ви инернет-ресурси. Ще можете също на воля да пообщувате със своите деца, да намерите загубилата се някъде книга, или да поговорите за насъщните съвместни проблеми заедно със своите роднини. Семейството Ви допълнително ще се сплоти чрез обсъждането на общите проблеми, или с гледането на някакъв интересен филм.

Източник: lamqta.com

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама