Рак: Ще бъдете забелязани

146

Луната преминава в Телец в 1,42 часа. Фаза – последна четвърт. Лунният ден преминава от 14-и в 15-и в 16,20 часа. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на щитовидната жлеза, гърлото, гласните връзки, носоглътката. Добре протичат профилактиката и лечението на проблеми на горните дихателни пътища, зачервено гърло, разстройства на гласа, изследване хормоните на щитовидната жлеза.

Красота и външен вид: Денят е благоприятен за подстригване на косата и процедури на ноктите на ръцете и краката. Можете да направите масаж за отблокиране на различни блокажи по тялото. Коламаската на тялото е позволена.

Хранене и диета: На закуска и обяд е хубаво да включим повече продукти, богати на калций, в храненето си. Вечерта една салата от зеле ще ни дойде добре. Не пестете зехтина или олиото, мазнините ще бъдат преработени добре.
Цветове, носещи късмет: Зелено, оранжево, синьо.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 16,20 часа.
Звездни аспекти за деня: Луната напусна напрегнатата зона на Овен и вече се движи щастливо в Телец, откъдето сключва хармонични аспекти с Марс и Сатурн. Очаквайте един изпълнен с хубави моменти ден, с жизненост, енергичност и добре свършена работа. А преминава ли плавно работният ден, то и вечерта ни чака разбирателство и хармония вкъщи.

ОВЕН
Благоприятен ден

Днес очаквайте благоприятно развитие на работното място и растеж в професионалната и личната сфера. За мнозина от вас денят е подготвил реализация от предишни действия. Усърдните действия дават своя резултат. Като цяло днес напрежението се отпуска и ви чака един значително по-приятен делник.

ТЕЛЕЦ
Център на внимание

Днес акцент в прогнозата са професионалният и личният ви живот. Нещата там се хармонизират, като успявате да подобрите настроението си още сутринта, както и да заразите всички наоколо със своята позитивна нагласа. Не забравяйте, че сте център на внимание. Затова всички погледи ще са вперени във вас.

БЛИЗНАЦИ
Без нови неща

Дори и да срещнете малки пречки по пътя си, днес не губете надежда. Денят е позитивен, силен и ви носи късмет, стига вие самите да положите малко усилия. Ще се справите с всякакви затруднени ситуации и бариери. Не започвайте нови начинания. Вечерта се приберете по-рано вкъщи.

РАК
Ще бъдете забелязани

За вас сряда ще бъде доста позитивен ден. Още сутринта заразявате всички с доброто си настроение. Направете си план за действие. Днес ви чакат изяви. Ще имате възможност да се покажете, да изложите свои тези, да демонстрирате различни свои таланти. Ще бъдете забелязани и погледнати с добри очи.

ЛЪВ
На кръстопът

В сряда излизате на кръстопът и е важно да направите своя свободен и правилен избор. През целия ден не ви липсва активност и чрез нея се справяте с всички трудности и препятствия. Но се иска да решите какво ще правите от тук нататък. Да бъдете категорични и веднъж тръгнете ли напред, да не се обръщате назад.

ДЕВА
Търсите изява

Днес сте настроени позитивно. Искате да пренесете своята нагласа и в живота на хората около вас. Говорите много, търсите хора, с които да обсъждате различни неща. Изявявате се като организатори и лидери. Искате да намерите нови алтернативи и ниши за действие. Ще разширите своята дейност.

ВЕЗНИ
Почивка

В сряда се чувствате добре. Не сте особено активни и не се стремите да се набивате на очи. Търсите леки, лежерни дейности, които да ви носят удовлетворение и спокойствие. Няма да се заловите с нищо ново, защото днес не сте никак инициативни. Съвсем скоро обстоятелствата ще се променят. Но дотогава – радвайте се на почивката.

СКОРПИОН
Хармония

Това е един прекрасен ден, в който от особено значение е не само служебният, но и личният ви живот. Свършете повечето задължения в часовете до ранния следобед, за да си осигурите повече свободно време за себе си, половинката и всички любими хора вечерта. Всички заслужавате да сте заедно и да сте в хармония.

СТРЕЛЕЦ
Бъдете последователни

Поработете върху себе си. Имате нужда от вътрешно равновесие, което да установите и което да омиротвори действията ви в последно време. Решенията си вземахте напосоки. Подемахте нещо, след което го зарязвахте на средата. Време е да помислите върху своята последователност и върху устойчивото си развитие.

КОЗИРОГ
Финансови въпроси

Сряда е един от дните в седмицата, които са важни за вас. Ослушайте се, огледайте се. Наоколо има възможности за спечелване на допълнителни пари чрез труда, който давате. Можете да огледате дори обявите за работа и да сравните дали сегашното ви заплащане отговаря на стандарта за работна заплата към момента.

ВОДОЛЕЙ
Удовлетворение

В сряда вие се чувствате добре в кожата си. Не бързайте да станете от леглото, не си причинявайте стрес и избягвайте да се претоварвате психически. Днешният ден носи удовлетворения и изисква от вас да подредите така ангажиментите си, че да ви е приятно, когато ги вършите.

РИБИ
Добри тенденции

В сряда се чувствате прекрасно, бодри и отпочинали, защото сте успели да се наспите през нощта. Това е ден, който стартира бързо и успешно за вас. Тенденцията ще продължи, така че имайте волята да сте активни докрай. Каквото и да правите днес, то остава във времето и един ден ще се окаже, че сте го направили за добро.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!
Щастливци, късметлии и обичани хора сте вие, които сте се родили на числото 21 от месец ноември. Дар от съдбата ви е и късметът, и положителният поглед върху света. Можете да заредите всекиго с позитивно мислене и надежда. Вярно е, че не са леки първите ви години от живота, защото невинаги сте разбирани от близките си. Понякога сте изглеждали странни в очите на приятелите си. Но това се дължи на факта, че сте били новатори, проводници на неоткритото, необяснимото и на човешката доброта, която винаги в началото се наказва с неразбиране, но впоследствие – с любов.
Навлизате в година на себеанализ и поглед назад в изминалите години. Налага се да поправяте грешки, да правите компромиси. Това е идеална година за преквалификация или обучение.
Здраве: Възможни са проблеми с кожата и лимфните възли.

Източник: Станислав Климентов, в. „Борба“

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама