Мароканка сготви приятеля си, сервира го на работници с ориз (СНИМКИ)

248

Мароканка, която живее в Обединените Арабски Емирства, а арестувана по подозрение, че е убила, разчленила и сготвила партньора си, след което го сервирала с ориз на пакистански работници, предава „Асошиейтед прес“.

По данни на следствието ревнивата жена решила да извърши престъплението, след като узнала, че мъжът, с когото живеела на семейни начала от 7 години, възнамерявал да се ожени за друга.

След убийството мароканката разчленила тялото и приготвила макбус, традиционно ястие с месо и ориз. Тя го сервирала на пакистански работници.

По традиция макбусът използва микс от меса на различни животни, които се пекат в дълбока яма или на плоски камъни, подгрети върху въглища.

В търсенето на внезапно изчезналия мъж се включил и неговият брат, който специално пристигнал в ОАЕ от Мароко. Той успял да открие в блендера на заподозряната човешки зъб.

През месец юни американец разказа как заедно с приятели се нагостили със специалитета тако, приготвен с човешко месо, припомня БТА. Той го сготвил със собствената си плът, взета от ампутирания му крак след пътно произшествие.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама