Рак – днес всяко Ваше желание ще се изпълни

97

Овен
Днес се вслушвайте се по- внимателно в думите на своите приятели. Те ще Ви кажат нещо важно. Макар че има и други начини за получаване на информация, не ги пренебрегвайте! Подгответе се за сцена на ревност от Вашия любим човек. Май разправиите ще са неизбежни…

Телец

Вашето щастие е безтегловно, както тополов пух. И също така нетрайно. Достатъчно е само едно духване на вятъра, за да изчезне. И така леко може да се разтопи! Вашата половинка не винаги разбира това, затова си заслужава тактично да и го напомните. Нека и тя пази онова, което е така скъпо за Вас…

Близнаци

През този ден ще разберете, че на своя любим човек може да имате доверие, и даже повече, отколкото сте считали по принцип за възможно и допустимо. Постарайте се да направите всичко възможно, за да се запази доверието за колкото се може по-дълъг период. От Вас зависи действително много.

Рак

През този ден звездите ще бъдат на Ваша страна, а това значи, че късмета ще Ви се усмихне и всяко Ваше желание обезателно ще се изпълни. Само че си пожелайте нещо действително радостно, ярко и удивително, за да не се налага после да съжалявате за изпуснатите възможности. Това се отнася и за личния Ви живот.

Лъв

Ако Ви се струва, че сте се отклонили от правия път, сверете нещата със своя вътрешен компас. Подсъзнанието Ви твърдо знае правилното направление, и трябва да се вслушате в него, за да преминете на следващия етап от своя живот. Предстои Ви да усвоите още няколко урока. Някои от тях ще бъдат болезнени, някои – приятни. Какво ще изберете, зависи от това, доколко уверени се чувствате. Ако сте готови да приемете предизвикателството, изберете път, който не може да Ви изплаши. Ако пък Ви се иска спокойствие, останете там, където се чувствате в безопасност.

Дева

Не бъдете прекалено сериозни – този ден ще бъде низ от нелепи произшествия, на които може само да се посмеете. Най-добре е, да се отдадете на разпускане, а не да се се заседявате пред телевизора: чистият въздух и физическото натоварване ще са Ви от полза. Може да се срещнете с отдавнашни познат, което само ще укрепи предишните симпатии. Бързо ще успеете да се справите с вътрешните си противоречия и да достигнете душевно равновесие. Вечерта ще прекарате в отлично настроение.

Везни

Днес ще Ви бъде много трудно и самотно. Между другото, такова ще бъде усещането и на Вашия любим човек. Но нито Вие, нито той, бихте си го признали, колкото и парадоксално да звучи това. Може би не трябва да криете своите настроения, особено ако те определят модела Ви на поведение…

Скорпион

Днес обърнете повече внимание на факторите, които Ви задължават да вземете тези или онези решения. Опитайте се да вземете под контрол всичко, което Ви тласка към разни постъпки, или Ви кара да се въздържите от тях. Сега това Ви оказва много голямо влияние и затова е във Ваш интерес напълно да се ориентирате в този въпрос, и да разберете неговия механизъм. В отношенията с колегите е възможно днес да се наложи да излезете от рамките на привичните действия, за да покажете, че са длъжни да се съобразяват с Вас. Сега сте на сто процента готови за всяко предизвикателство. С новите запознанства бъдете особено внимателни, най-вече ако те имат романтичен характер.

Стрелец

Ако предпочитате оригиналните задачи, които имат творчески характер, събитията през този ден може да се окажат по вкуса Ви. Но даже и при това положение звездите намират за необходимо да Ви предупредят за възможни странности, изненади и проблеми, а и за свързаните с тях последствия. Много е вероятно да се случи нещо нестандартно – не с Вас лично, а с някого от приятелите или близките. Дори и при обичайните събития не са изключени много бурни емоционални реакции. Адаптацията към новите условия може да се окаже трудна.

Козирог

Езикът, на който ще си говорите с Вашия любим човек днес, ще бъде езика на ехидността. Тези, които не познават достатъчно Вашата двойка,ще бъдат напълно убедени, че се карате. А всъщност така ще Ви бъде по-уютно и комфортно. Какво пък, щом така Ви харесва!

Водолей

Днес не трябва прекалено решително да се занимавате както с Вашата съдба, така и със съдбата на своя любим човек. Това може да се окаже с прекалено неприятни последствия, причинени както на всеки от вас по отделно, така и на тандема ви като цяло.

Риби

Денят е свързан с приятни семейни събития, а е възможно и получаването на добри новини от далечни роднини. Наистина, Рибите-родители може и да се обезпокоят, тъй като има вероятност за децата им неочаквано да възникнат трудности. Запазете миролюбиво настроение и вярвайте в своите потомци: с много от проблемите те ще се справят сами. Днес може да поглезите себе си, а денят обещава изпълнението на някакви отдавнашни желания. Само при общуването с малко познати хора трябва да сте изключително предпазливи – има риск да кажете излишни неща и с това да си навлечете гнева на другите.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама