„Домашна помощница“ разби новото BMW на шефа си (СНИМКИ/ВИДЕО)

154

Домашна помощничка разби чисто ново BMW i8.

Инцидентът се е случил след неумел опит да го изкара от гаража, за да се повози за удоволствие, съобщава южноафриканският таблоид The Citizen, цитиран от fakti.bg.

Снимка: Facebook

Охранителни камери в луксозното йоханесбургско предградие „Кемптън Парк“ са запечатали как жената дава на заден ход, но по неясни причини се изстрелва с пълна скорост, помитайки циментова кашпа, стълб и стената на съседна къща.

Снимка: Facebook

След катастрофата прислужничката излиза разтреперена от колата с една от обувките си в ръка, а няколко комшийки тичат да ѝ помогнат и да я успокоят. За щастие пишман шофьорката не е пострадала, което не може да се каже за суперавтомобила за $145 000.

Снимка: Facebook

The Citizen има и друга версия за инцидента. Според вестника BMW-то е собственост на компанията за коли под наем Avis и било наето от живущ на адреса от видеозаписа, с което не се изключва вариантът самата домашна помощница да е решила да се поглези с хубав автомобил. Какъвто и да е случаят обаче, жената ще има сериозни неприятности заради катастрофата.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама