Агресивно дете дере връстниците си в детската градина

120

Отново агресия сред деца, този път в столична градина.

Инцидентът се размина на косъм от трагедия. Оказа се, че случаят не е изолиран, съобщи бТВ.

Вчера по обед Юлия Ваклинова получава телефонно обаждане от медицинската сестра на детската градина. 3-годишният ѝ син е издран от друго дете.

„Взех такси и веднага го прибрах. Заварих го кървящ. Почти го уцелиха в очите. Той щеше да е дете инвалид за малко! Просто без око!“, разказва Юлия.

Преди няколко дни същото момче е издрало лицето и на Тервел. А преди това и на други деца.

Родители подозират, че проблемите започнали, заради текучеството на кадри през последните месеци. Директорката твърди, че при децата има по двама възрастни, включително и вчера.

Двама души е имало категорично – учител и помощник възпитател. Децата не са останали без надзор. Когато се е случило, учителят и помощник възпитателят са възпитавали децата. Ръководството е уведомено за 3 случая на агресия от същото момче. Назначен е психолог.

През следващите дни в детската градина ще монтират видео наблюдение. А Юлия се надява подобни инциденти да не се отразят на желанието на сина ѝ да посещава градина.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама