Кои са любимците на публиката?(СНИМКИ )

63

През уикенда бяха раздадени наградите People’s Choice Awards или „Избор на публиката“, които по традиция отразяват мнението на зрителите за това кои са най-добрите кино, телевизионни продукции и изпълнители от изминалата година.

Както винаги, номинирани и наградени както винаги предизвикаха внимание и заради появата си на червения килим. Рита Ора беше една от най-запомнящите се дами на червения килим.

снимка metro.co.uk

Тя обра овациите с нежния виолетов цвят, съчетан със златно. Освен със статуетка за най-добра актриса, Скарлет успя да вземе и признание за тоалета си.

снимка usa today

Виктория Бекъм неслучайно взе приза за модна икона. Сестрите Кардашиян освен със статуетка за най-добро риалити предаване, обраха и овациите на модните критици: Статуетката за най-добра актриса отиде при Скарлет Йохансон, а за актьор – призът отиде при Чадуик Боземан. За филм на годината беше избран „Черната Пантера“. За най-добър драматичен сериал беше отличен „Ривърдейл“, а за комедиен публиката избра „Оранжевото е новото черно“.

За най-добро турне на годината хората гласуваха за Тейлър Суифт. За жена, която променя и оставя следа в съвремието ни беше отличена Серина Уилямс. За модна Икона беше посочена Виктория Бекъм.

снимка lifestyle

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама