Лео Ди Каприо става на 44 днес

69

Очите му – сини, харизмата – вселенска! Една от големите звезди на нашето време, един от най-красивите мъже и един от най-невероятните актьори Леонардо ди Каприо днес става на 44.

Странна звезда е Леонардо ди Каприо. Хем излиза с едни от най-красивите жени, хем няма нищо скандално за него в медиите пише eva.bg.

Хем е невероятно добър, хем толкова години все не му даваха „Оскар“. Хем е от породата на „децата звезди“, хем няма нищо общо с лошата им репутация. Кой е Лео извън големия екран?

Въпреки че голямата му слабост са топмоделите (излизал е с Бар Рафаели, Жизел Бюндхен, Хелена Кристенсен, Ева Херцигова), той не е сред най-големите женкари в Холивуд. Когато излиза с една жена, е само с нея.

Е, бързо му омръзват, но пък е моногамен. Не сваля хонорара си под 20 000 000 долара, но и няма славата на алчна и капризна звезда. Не е мамино синче, въпреки че е изключително привързан към майка си (води я като придружител на червения килим и на футболни мачове. Дори й намери мъж, като уреди среща с подходящ според него кандидат за сърцето й).

Бил е в много класации на най-сексапилните мъже, но не е от актьорите, които експлоатират имиджа на секссимвол. Никога не е вземал наркотици, никога не е бил лошото момче на Холивуд. Но не му отива и етикетът „доброто ченге“. „Аз самият не съм сигурен кой съм. Изглежда се променям с всеки изминал ден“ – твърди звездата. И още: „Хората не бива да знаят много неща за един актьор, той трябва да е мистерия. Иначе е трудно да му повярват, когато влиза в различни роли.“

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама