Как изглежда Деси Банова след раждането? (СНИМКИ)

321

Младата майка Деси Банова се появи на две официални събития през последните дни.

Тя демонстрира перфектна форма след раждането на първото им общо дете с президента Росен Плевнелиев, пише dir.bg.

Снимка: Facebook

Деси се появи за първи път на представянето на книгата на футболната легенда Христо Стоичков. Тя изглеждаше в чудесно настроение. Тя бе избрала тъмни дрехи, които контрастираха със светлото сако, с което бе облечена третата съпруга на Плевнелиев.

Снимка: Facebook

Второто събитие бе 20-годишнината на Българския форум на бизнес лидерите. За повода Деси бе в семпла рокля в яркочервено, която подчертаваше стройната ѝ фигура. Скорошната бременност изобщо не се е отразила негативно на фигурата на Банова.

Снимка: Facebook

Тя дари президента Плевнелиев със син на 1 октомври. Момченцето се казва Йоан. Банова има по-голяма дъщеря от връзката си с Ивайло Граховски, която се казва Йоанна. За нея бракът с президента е първи, а за него е трети. Той има двама синове от втория си брак с Юлияна Плевнелиева.

Снимка: Facebook

Плевнелиев и Деси Банова се ожениха в тесен семеен кръг през месец юни. На церемонията присъстваха децата им от предишните бракове, кумовете и майката на Деси. Годежът им беше през март месец.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама