Какво ви вещаят звездите за днес

66

Луната e в Скорпион. Фаза – новолуние, което настъпва в 18.01 часа. Лунният ден преминава от 30-и в 1-и в 18.01 часа. Управител на деня е Меркурий.

Здраве: Възможно е да почувствате слабост, липса на енергия заради новолунието. Не се претоварвайте с тежки дейности. Нежелани са операциите в областта на половите органи, дебелото черво, пикочния мехур. Добре ще протекат профилактиката и лечението на проблеми и заболявания на половата система, на херния, хемороиди. Денят е благоприятен за разбиване на камъни в бъбреците.

Красота и външен вид: Заради положението на Луната в Скорпион не препоръчвам подстригването на косите. Ако е възможно, също така избягвайте измиването на косите, още по-вече с маски и подхранващи препарати. Неблагоприятни са процедурите по дълбинно почистване на кожата от мъртви клетки. Можете да си направите ароматен масаж на цялото тяло.

Хранене и диета: Днес лесно можете да се отървете от тежестта в корема, като приемате повече билкови чайове с малко лимон, както и по една чаша вода преди хранене. Не прекалявайте с плодовете и избягвайте бобовите храни. Хапвайте умерено, без да преяждате. Лунната диета стартира точно в 18.01 часа и продължава до утре в същия час.

Цветове, носещи късмет: Зелено, розово, светлосиво.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: до 17.31 часа. Денят е подходящ за пране на пердета и бели тъкани, миене на прозорци и избърсване на прах. Растенията полейте с чиста вода.

Звездни аспекти за деня: Днес настъпва новолуние в Скорпион. Луната е в тригон с Нептун. На този етап ни е трудно да се различаваме от околните и да се открояваме от тях със собствените си таланти и умения. Затова ще ни е по-лесно да се слеем с тълпата и сивотата на ежедневието. Разбира се, който има смелостта да рискува и излезе от границата си на комфорт, ще спечели.

ОВЕН

Приберете се по-рано вкъщи

Днес не е активен ден за вас. Оставете се на течението и не избързвайте да поставяте начала, защото не е сигурен успехът им и благоприятното развитие след това. Отдайте се на своите собствени нужди. Имате желание да се приберете по-рано от работа. Ако това не противоречи на дневния ви график, направете го.

ТЕЛЕЦ

Проявявате гъвкавост

Очаква ви благоприятен ден, въпреки малките неразбории, които са причинени от липса на разбирателство между вас и обкръжението. Гъвкавостта и умението да се приспособявате бързо и безпроблемно са най-добрите ви качества, които в този ден ви помагат да се впишете в новата обстановка, в която попадате.

БЛИЗНАЦИ

Борба с негативните качества

Очаква ви ден на борба и желание да превъзмогнете някои свои лични неудобни качества. Виждате, че притежавате пороци, които ви пречат в нормалното общуване с близките и хората около себе си. Едва ли точно днес ще ги изкорените от характера си, но сега поне сте наясно с тях и малко по малко започвате да ги изчиствате.

РАК

В позитивно настроение

Очаква ви напрегнат, но доста благоприятен ден. Още сутринта чувствате позитивна енергия, която искате да пренесете навсякъде в общуването с хората около себе си. Откликвате на всякакви молби и сте съпричастни с чуждата болка. Предупреждение в хороскопа ви е да не започвате нищо ново до 18.00 часа.

ЛЪВ

Не стартирайте нови дела

Опитайте да овладеете емоцията и да позволите на положителната енергия около вас да ви подейства благоприятно. Очаква ви ползотворен ден, ако гледате философски на нещата и не позволявате на лошото настроение да ви обсебва. Довършете вече започнати ангажименти и не стартирайте нови дела.

ДЕВА

Внимание към семейството

Сряда не е най-добрият ден за предприемане на действия както от вас, така и от останалите хора в зодиака. Едва ли ще намерите съмишленици, защото всеки се е заел с нещо уж важно и не иска да отмести поглед от него. Обърнете повече внимание на личния си живот. Бъдете повече време със семейството си и своите най-близки хора.

ВЕЗНИ

Овладейте агресията

В сряда усещате, как напрежението малко по малко се разсейва. Това обаче не е най-добрият ден за подемане на инициативи, колкото и да ви се струва, че е дошло време за ново начало. Отложете го за утре. В личните взаимоотношения днес не проявявайте агресия, колкото и близките да ви дразнят и ядосват.

СКОРПИОН

На стендбай

Намирате се пред прага на изцяло нов период, който ще ви донесе шансове за развитие и промяна. Днес само надниквате, какво ви очаква от утре нататък. Денят обаче е неблагоприятен ден за нови инициативи. Не бързайте, имайте търпение. Всичко идва с времето си. Засега бъдете на стендбай и се гответе за големи промени.

СТРЕЛЕЦ

Успокойте темпото

От днес работната седмица става по-мъчна за вас, защото навлизате в период, в който е по-добре да си почивате. Ако нямате тази възможности, тогава по-добре не подемайте инициативата за каквото и да е било. Довършете някои свои рутинни ангажименти. Сряда не е никак лош ден, а в следобеда ви носи една прекрасна новина.

КОЗИРОГ

Добра новина

Въпреки напрежението, което е характерно при всички знаци, включително и при вас, сряда се очертава като благоприятен ден. Редите задачите си по важност и ги вършите в срок. Доволни сте от себе си, а вечерта ви чака добра новина, която си заслужава да полеете в семейна или приятелска среда.

ВОДОЛЕЙ

Краен срок: 18.00 часа

Предстои ви важен служебен ден, изпълнен с множество ангажименти, които са с изтичащ срок за вършене. А срокът е до 18.00 часа. Ще се справите, ако се мобилизирате. Разчитайте единствено на себе си. Сега чувате много слухове и мълви за себе си, които се носят зад гърба ви. Не им обръщайте внимание.

РИБИ

Не става според вашите планове

Очаква ви емоционален ден. Будите се с желанието да направите доста неща, да реализирате промени. Обстоятелствата обаче са други. Срещате трудности почти навсякъде. Повече от очевидно е, че няма да свършите намисленото. Приемете го като щастливо намигване отстрана на съдбата.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Вие имате късмета да не срещате прекалено големи трудности в живота си и често да постигате целите си с малко усилия. Мисията ви в този живот обаче е много сериозна и изисква отговорно да пристъпите към нея. Вие трябва да се образовате до най-висока степен и да преподавате своите знания на другите хора. Един вид ще се превърнете в учители, всяващи духовност и мъдрости. Още от малки обичате да четете и страстта ви към новото е силно изразена. Отричате и не вървите по отъпканите пътеки на живота, а сами искате да прокарате пътища. Ето защо често няма да бъдете разбирани и ще ви обявяват за лекомислени. Но със своята прозорливост и находчивост вие наистина ще допринесете хората около вас да мислят по-различно, като развият своето трето око. В любовта ще сте най-щастливи, ако срещнете своята духовна половинка. Затова не бързайте да сключвате брак, докато интуитивно не почувствате, че е дошло време за това.

Навлизате в година на съдбовно подчинение, която ще е главната причина за вашия временен застой. Примирете се, защото не всички обстоятелства ще са на страната на желанията ви. Невинаги ще се случва така, както вие предпочитате и това също е нормално. Оставете се на течението, което ще ви отведе в правилната посока през тази година.

Здраве: Възможни са стомашно-чревни проблеми.

Източник: Станислав Климентов, в. „Борба“

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама