Българи в Лондон на протест днес. Вижте за какво

41

Българи, живеещи в Лондон, излизат в подкрепа на протестиращите майки на деца с увреждания.

Проявата е планирана за 12:00 часа лондонско време (14:00 българско) за днес, 4 ноември, в „Хайд парк“. -0:00 Майките в британската столица ще носят черни тениски в знак на съпричастност към протестната инициатива „Системата ни убива“. Майките на деца с увреждания хвърлиха монети по МС Майките на деца с увреждания протестират за втора поредна вечер с искането на оставка на Валери Симеонов. Те блокираха бул. „Дондуков“

„Присъединете се към нас, за да покажем на тези майки героини, че не са сами в битката за достоен живот и правото на съществуване при нормални, човешки условия на техните деца“, пишат организаторите на акцията в Лондон. Припомняме, че междувременно у нас продължават протестите с искане за оставка на вицепремиера Валери Симеонов. Въпреки че той поднесе извиненията си към майките на деца с увреждания, те не му вярват и настояват заместник-министър председателят да напусне поста си в правителството.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама