Затварят пътя София – Перник

51

Днес от 9 до 22 часа ще бъде спряно движението по пътя София – Перник в отсечката от гара Владая до разклона за Горно Драгичево.

Ще се пропускат само автомобилите със специален режим на движение. В 900-метровия участък ще се полага последният асфалтов пласт и това налага пълното спиране на трафика.

Превозните средства се насочват по автомагистрала „Люлин“, а като алтернативен обходен маршрут леките автомобили могат да ползват и третокласния път Суходол – Мало Бучино – Голямо Бучино – Перник.

Продължава ремонтът на 600-метровия участък от края на четирилентовото платно до входа за Владая. В тази отсечка и днес от 9 до 17 часа автомобилите ще се движат в една лента във всяка посока. След 18 часа ще има две ленти за Перник и една за София.

Движението в платното за София при 9-ти километър на автомагистрала „Люлин“ беше възстановено вчера, след като от юни досега се осъществяваше двупосочно в платното за Перник. Причината за ограничението бяха аварийно-възстановителни дейности по укрепване на ската в близост до магистралата.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама