Българка заработила 2 милиона евро, сводникът ѝ я ограбил (ВИДЕО)

63

Жертва на трафик на хора сподели потресаващи факти от живота си в Холандия.

Жената разказала за случилото се по време на конференцията „С теб съм! Важният си ти! Трафикът на хора е сериозен проблем“, предаде репортер на novini.bg.

Тя пожела да скрие самоличността си и се представи като Олга. Лицето ѝ бе скрито под шал и слънчеви очила, а думите ѝ звучаха на холандски, въпреки че е българка.

Тя сподели, че е била държана заключена заедно с други жени и са били принуждавани да проституират. Те е трябвало да се държат мило с клиентите.

През всички тези години съм изкарвала най-малко по 1000 евро на ден. По груби сметки младата жена е заработила за сводника си около 2 милиона евро за осем години.

Тя разказа, че след като е била спасена от полицията, се е свързала с близките си в България, но те са отказали да се примирят със съдбата ѝ. Дори са казали, че са мъртви. Наложило се е психолог да работи с тях, за да могат да преживеят шока. Освен това се страхували да не бъдат убити от хората, които са я експлоатирали.

Тя сподели най-голямата си болка, че никога няма да стане майка. По думите ѝ все още изпитва болка, когато докосва тялото си и не би допуснала мъж до себе си.

В случая на Олга са много други жени. Животът на младата жена е съсипан. Все още не може да го подреди. Тя иска да учи и да работи, защото започва от нула.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама