Лъвица нападна момиченце по време на цирков спектакъл(ВИДЕО)

30

Лъвица от пътуващ цирк нападна 4-годишно момиченце в Южна Русия и разкъса лицето му с нокти, съобщиха днес руските власти, цитирани от Франс прес.

Инцидентът е станал в село Успенское, в Краснодарския край, на около 1250 км южно от Москва, информира Дарик.

На любителски кадри, показани по руска телевизия, се вижда как вързаното животно, водено от дресьора си, внезапно се хвърля към момиченцето по време на представлението.

Детето е настанено в болница за лечение на разкъсванията и други наранявания, съобщи руският Следствен комитет. Той е започнал разследване за нарушаване на правилата за сигурност по време на цирково представление.

Директорът на цирка е арестуван и може да получи до 6 години затвор, ако бъде осъден. Според представител на местните власти, цитиран от агенция РИА Новости, лъвицата не е нахапала детето, а го е издрала с лапата си. Инциденти от този род са чести в Русия, отбелязва Франс прес.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама