Гришо с нов треньор?

33

Има ли Григор Димитров нов треньор? Този въпрос се върти из медийното пространство, след като най-добрият ни тенисист беше засечен да тренира с легендата на корта Андре Агаси в Париж.

Балкански издания твърдят, че има вероятност хасковлията да се раздели с настоящия си наставник Дани Валверду. Слуховете свързват 27-годишния тенисист с бившия треньор на Новак Джокович.

Все още няма потвърдена информация, че двамата работят заедно, но американецът вече сподели, че е впечатлен от българския тенисист.  Миналата седмица Димитров отпадна от тенис турнира във Виена още в първия кръг след загуба от казахстанеца Михаил Кукушкин. Сега ще участва в последния турнир от сериите Мастърс 1000 за сезона във френската столица. Българинът е поставен под номер 9 в основната схема на надпреварата и започва от втория кръг, където чака победителя от двубоя между Роберто Баутиста-Агут и Стив Джонсън, съобщава БГНЕС.

**

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама