Мона Гочева разкри пола на бебето

227

Актрисата Мона Гочева разкри какъв ще е полът на бебето, което очаква заедно със съпруга си Радослав.

Звездата от „Революция Z” направи това чрез допитване до феновете си в социалните мрежи, предаде Монитор.

След като публикува свой фотос с два балона в розов и син цвят, тя предизвика последователите си да отгатнат отговора на заветния въпрос. Дни по-късно Мона отново погъделичка любопитството, като този път се появи с балон само в един цвят, издавайки, че съвсем скоро ще се сдобие с момченце. „Времето лети и дните минават толкова бързо и неусетно… няколко месеца остават до най-важния ден в живота ми! Поклон пред моето мамче и всички смели и силни мами, които са изживяли това чудо на бременността! Всеки ден е пълен с нови приключения, но всичко си заслужава, когато знаеш че скоро ще видиш най-любимото си същество“, развълнувана е актрисата.

Междувременно феновете могат да я гледат в уебпоредицата „Пъзел: Похитени“. Сюжетът проследява група младежи, попаднали по погрешка на пишман наемни убийци, зад чиито маски се крият Асен Блатечки и Бойко Кръстанов. С участие се разписват още Антъни Пенев, Александър Евгениев, Мария Сотирова и др.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама