Мадона записа песен с Карди Би и Куаво

83

Мадона качи в Инстаграм клип за новото си сътрудничество с Куаво, съобщи Контактмюзик.

Шестдесет годишната певица е работила заедно с рапъра от „Мигос“ и Карди Би над новата песен „Champagne Rose“.

Песента ще бъде включена в предстоящия албум „Quavo Huncho“ на Куаво. Мадона наскоро потвърди, че продължава да записва песни за 14-ия си студиен албум, който ще е първият й диск от излезлия през 2015 г. „Rebel Heart“. „Довършвам записите за албума, който ще излезе следващата година“, поясни тя.

Вестта идва, след като преди няколко месеца кралицата на поп музиката разкри, че ще пусне нов албум до края на 2018 г. и че в новите й песни ще има португалско влияние. Певицата живее в Лисабон, откакто 12-годишният й син Дейвид Банда бе приет в детската футболна школа на „Бенфика“.

Макар напоследък да се изявява в козметичната индустрия със свои парфюми и кремове, Мадона заяви, че не може да се откаже от музиката. „Да, между спрейове с рози и серуми, всъщност се занимавам и с музика. Не мога да се откажа от професията си“, каза тя пред сп. „Уиминс уеър дейли“.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама