Близнаци: Планирайте далечно пътуване

94

Луната е във Водолей. Фаза – първа четвърт. Лунният ден преминава от 10-и в 11-и в 15,55 часа. Управител на деня е Юпитер.

Здраве: Нежелани са операциите в областта на вените, ставите и очите. Не е благоприятно време за вадене на зъби или поставяне на татуировка, както и за продупчване на уши. Добре протичат профилактиката и лечението на разширени вени, диагностицирането на очни заболявания, раздвижването на стави.

Красота и външен вид: Прекрасни са спортовете, свързани с източни бойни изкуства. Отидете на йога, за да релаксирате. Направете раздвижване по време на физиологичните почивки в работата, за да не получите разширени вени. Денят е благоприятен за подстригване на косите. Можете да направите коламаска. Нежелано е татуирането на тялото.

Хранене и диета: Осигурете си три основни хранения за деня, придружени с поне още две междинни хранения от плодове или ядки. Днес организмът прекрасно абсорбира прекрасно полезните мазнини. Подходящи източни са именно ядките, маслините, зехтинът, авокадото. Включете ги в менюто си.

Цветове, носещи късмет: Виолетово, светлозелено.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 15,55 часа.

Звездни аспекти за деня: Очаква ни нервен ден. Луната гостува във Водолей и е в напрегнати аспекти с Марс и Меркурий. Дейни сме, но влагаме енергията си в неподходящи насоки. Възможно е да захванем няколко неща наведнъж и никое от тях да не довършим подобаващо. Не се ядосвайте за дреболии. Бройте до 10, преди да кажете онова, което ви е на устата.

ОВЕН

Работете самостоятелно

Заобиколени сте от хора, които проявяват явен интерес към вас. Избягвайте конфликтите. Ако е възможно, работете самостоятелно. Днес притежавате силна енергия, но няма да я насочите в правилната посока, ако слушате съвети отстрани. Занимайте се само с онова, в което сте сигурни, че ще свършите добре.

ТЕЛЕЦ

Нова задача

Приемете разликата между вас и хората, които ви заобикалят. Тя е нещо съвсем нормално, а и не е възможно всички да бъдат еднакви. Използвайте днешния ден, за да изградите плановете си за следващите седмици в професионален аспект. Ще бъдете натоварени с една нелека задача, която ви я възлага директно шефът.

БЛИЗНАЦИ

Планирайте пътуване

В четвъртък сте повече от напрегнати. Около вас се чувства обтегнатата обстановка. Причината е, че не всичко се получава по начина, който предварително сте си представяли. Освободете се от напрежението, като обърнете малко повече внимание на хобито си. Днес то е отдушникът. Планирайте следващото си далечно пътуване.

РАК

Бягайте от депресията

Обърнете се назад и погледнете онова, което не сте успели да свършите от началото на месеца. Днес не поставяйте нови начала и не започвайте нищо ново. Склонни сте да се самообвинявате за грешки и последици, които не сте могли да контролирате. Бягайте от депресията, която ви преследва във всеки един момент от деня.

ЛЪВ

Заблуждавате се

В четвъртък сте на мнение, че говорите словоохотливо и че всички хора наоколо трябва да ви последват, защото, за разлика от тях, вие знаете верния път. Самоувереността ви е подчертана, но може да се окаже сериозна заблуда и да натикате в задънена улица не само себе си, а и всички онези, които настояхте да ви последват.

ДЕВА

Натоварен ден

Четвъртък е един подчертано натоварен ден за вас. Още сутринта се залавяте с плануваните задачи, но не очаквайте те да вървят по вода. Доста често неочаквани обстоятелства ще ви карат да вземате бързи решения, да сменяте посоката на движение. Днес е доста натоварен ден, а вие така и няма да държите контрола над нещата.

ВЕЗНИ

Напрягате всички

След като не успяхте да си отпочинете подобаващо през нощта, вие се будите уморени и без настроение. Търсите повод да вгорчите деня и на още хора около вас. Не го правите целенасочено, а просто защото настроението ви е такова. Ако може, действайте самостоятелно. Работете сами, защото екипната работа днес е равносилна на война.

СКОРПИОН

Нови стремежи

Днес имате сили и енергия. Намирате се в благоприятен период, въпреки че в момента не го осъзнавате. Днес ще срещнете мотивиращо обстоятелство, което да ви даде стимул за действие от тук насетне. При някои това е нов проект, при други – нова задача и отговорност на настоящата работа. Ще има към какво да се стремите в следващите седмици.

СТРЕЛЕЦ

Никой не ви разбира

В четвъртък обърнете внимание на дребните детайли в делата, които вършите. Избягвайте да водите преговори или да подписвате договори. Ще бъдат неблагоприятни за вас. Не сте в състояние да обедините хората около себе си около своите лични каузи. Днес не се изразявате ясно и никой не ви разбира.

КОЗИРОГ

Бягайте от разприте

Опитайте да овладеете бушуващата емоция и да не позволявате на нервите ви да се изсипват върху всеки срещнат човек. В случая агресията предизвиква агресия и това може да ви коства сериозни спорове и кавги, от които е добре да се лишите. Не давайте пари назаем, а съберете борчовете си.

ВОДОЛЕЙ

Овладейте емоцията

Днес сте силни, можещи, но и прекалено егоцентрични. А и като сложим емоционалността, която бушува във всеки един момент от деня, налице могат да са доста поводи за скандал и саморазправа. Бягайте от подобни ситуации. Осуетете емоцията и не позволявайте на разни провокатори да ви изкарат извън равновесие.

РИБИ

Не очаквайте развитие

Опитайте да не поемате големи отговорности днес. Стойте на тихо място и не бийте на очи. Подгответе се за бъдещи действия, които предстои да поемете от утре нататък. Четвъртък е благоприятен, ако се оставите на течението и не упорствате прекалено. Не очаквайте развитие, а намерете хубавото в застоя.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Като Везни, родени на 18 октомври, вие сте хора на равновесието и хармонията, но дълбоко в себе си бушувате като ураган от страсти. Родили сте се на дата на тежка кармична разплата. Били сте емоционални егоисти, егоисти за любов и внимание. Били сте меркантилни хора, склонни да убият, за да се облагодетелстват за чужда сметка. Възмездието ви идва сега. Ако се промените и станете добри, обичливи и добродушни, ще срещнете добро. Вършите ли егоистични дела, без съобразяване с любовта на най-близките хора, чака ви духовна гибел. Изберете сами пътя, по който ще вървите. В ръцете ви е съдбата и единствено вие сте отговорни за действията и постъпките си.

Навлизате в една от най-щастливите си години в живота. Тя ще е на нови запознанства, смяна на средата, в която живеете, на късмет и прекрасни мигове. Бъдете активни и се радвайте на всичко, което ви се случва. Научете се да съжителствате хармонично и свободно. Ще имате късмет във всичко.

Здраве: Годината вещае крепко здраве.

Източник: Станислав Климентов, в.“Борба“

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама