Намериха телефона на Виктория след разпита на Северин (ВИДЕО)

157

По неофициална информация разследващите са намерили телефона на убитата журналистка Виктория Маринова след разпита на Северин Красимиров.

Телефонът е бил близо до мястото, където тя е убита, съобщава NOVA.

До откриването на телефона се е стигнало след разпита на Северин Красимиров, който сам е разказал какво, кога и как точно се е случило. Разказал е и къде точно е скрил телефона на Виктория след убийството.

Северин Красимиров официално е обвинен в изнасилване и убийство по особено жесток начин. В петък Окръжният съд трябва да реши дали да остане за постоянно в ареста.

По информация на NOVA ДНК пробите са съвпаднали с тези, открити по жертвата, пръстовите отпечатъци също са съвпаднали. Часове наред е бил разпитва. Разказал е за убийството и дори е посочил къде е заровил телефона на Виктория, разказаха наши източници.

В късния следобед разследващите отново заградиха района на убийството и започнаха търсенето на телефона. И го намериха.

В това време в следствието на Северин е взета ДНК проба и е бил прегледан от съдебен медик, който потвърди, че физическото здраве на обвинения е добро.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама