Принцеса Юджини се омъжи

164

Внучката на кралица Елизабет Втора принцеса Юджини се омъжи за Джак Бруксбанк на церемония в параклиса „Сейнт Джордж“ в Уиндзорския дворец, съобщиха световните информационни агенции.

Булчинската рокля на принцеса Юджини е дело на британските дизайнери Питър Пилото и Кристофър де Вос, които основаха марката „Питър Пилото“ през 2007 година в Лондон, съобщи в. „Дейли телеграф“.

Марката е известна със своя иновативен дизайн, обръщащ особено внимание на женствените силуети.

Принцеса Юджини се запознава с двамата моделиери, когато е домакин на проява в подкрепа на жените художнички. Тя е фен на марката от няколко години.

Най-малките и сладки гости на сватбата на британската принцеса Юджини и бизнесмена Джак Бруксбанк – шаферите, откраднаха вниманието на кралската сватба. 3-годишната принцеса Шарлот, дъщеря на принц Уилям и съпругата му Катрин, 5-годишният ѝ брат Джордж, както и 6-годишната дъщеря на Роби Уилямс Тиодора бяха едни от главните действащи лица в този важен ден.

Въпреки че голяма част от тях вече имат доста голям опит в тази сфера, изненади никога не липсват.

Да махаш на присъстващите, да си държиш роклята, а и да гледаш къде стъпваш – трудна задача дори и за кралските особи. Това доведе до няколко падания по стълбите на малките шаферчета, но това не попречи на тяхното блестящо представяне.

Принц Джордж се изяви и като шоумен, имитирайки гвардейците заедно с братовчедката си.

Сестра му – принцеса Шарлот, пък сладко махаше с ръка на гостите, дарявайки ги с чаровна усмивка.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама