Баща наръга бившия мъж на дъщеря си в Дългопол

92

Криминалисти от задържаха извършителя на тежко криминално престъпление, 55-годишният Мартин П. вече е привлечен като обвиняем за убийството.

Тежко убийство е станало този уикенд в Дългопол. Жертвата е 36 – годишен мъж от Дългопол, съобщават от пресцентъра на МВР.

На 6 октомври, около обяд, от Център за спешна медицинска помощ – Дългопол, е постъпил сигнал за мъж в безпомощно състояние. Установено е, че 36-годишният жител на Дългопол е станал жертва на тежко криминално престъпление.

В резултат на оперативно – издирвателните действия и последвалите действия по разследване на случая е задържан за срок до 24 часа М.П. (55 г.), местен жител, който е привлечен като обвиняем.  Окръжната прокуратура във Варна вече е задържала за срок до 72 часа мъжа. Той е бил привлечен като обвиняем за убийство на млад мъж, който преди години живеел с дъщеря му на семейни начала – престъпление по член 115 от НК.

Според хронологията на случката на 6 октомври в здравния пункт в Дългопол е потърсил помощ млад мъж, след като е бил намушкан с нож. Малко по-късно пострадалият е починал там.

Окръжната прокуратура във Варна ще внесе искане във Варненския окръжен съд за определяне мярка за неотклонение „Задържане под стража“ спрямо Мартин П.

Работата по случая продължава под надзора на прокурор от Окръжната прокуратура във Варна.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама