Пияна шофьорка помля шест коли на улица във Варна (СНИМКИ)

166

Пияна 24-годишна девойка помете шест коли снощи на ул. „Струга“ във Варна.

Потърпевшите варненци намериха колите си намачкани тази сутрин. Те са били паркирани на новото платно, свързващо булевардите „Владислав Варненчик“ и „Сливница“.

Снимка: Alexandra Nikko, Facebook

„Снощи някой е минал и е помлял паркираните от ляво и от дясно автомобили. Доколкото разбрах извършителят е известен на КАТ. В 8:50ч тази сутрин преброих 6 ударени автомобила, но е вероятно да са били и повече.“

Снимка: Alexandra Nikko, Facebook

„Някой от по леко ударените ги нямаше по късно“, коментира пред „Нова Вест“ Мирослав Иванов, един от свидетелите на случката.

Снимка: Alexandra Nikko, Facebook

От пресцентъра на полицията потвърдиха и уточниха, че младата шофьорка е загубила контрол над автомобила си малко след полунощ и е блъснала шест паркирани автомобила на ул. „Струга“ №20. Заедно с управлявания от нея „Ленд Роувър“ пострадалите коли стават седем. Проверка е установила наличието на 1 промил алкохол.

По случая е образувано досъдебно производство.

Снимка: Мирослав Иванов

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама