Намериха два трупа на удавени край Лозенец

102

Две тела на удавници са открити тази сутрин край Лозенец, най-вероятно това са рибарите от Свети Влас, които изчезнаха на 24 септември.

Това съобщиха за „24 часа“ източници от полицията.

Както „24 часа“ писа, заради авария и бурен вятър лодката им бе потопена в района между нос Емине и Елените.

Двете тела не са открити на едно и също място. Едното е намерено на северния плаж в Лозенец, а другото – в местността Мечата дупка, където има малко плажче. Там тялото е заоелязано от спасителя, а на северния плаж в Лозенец – от работници.
По първоначални данни по двете тела няма открити следи от насилие, те са откарани за аутопсия в УМ БАЛ – Бургас.

В Окръжна прокуратура Бургас са образувани две досъдебни производства за смъртта на рибарите от Свети Влас Васил Лечев и Петър Траянов. По непотвърдени данни единият рибар вече е бил разпознат от неговата дъщеря.
Това, че телата на изчезналите край Влас рибари са открити толкова на юг, не е прецедент, коментират бургазлии и припомнят как преди няколко години морето изхвърли край къмпинг „Нестинарка“ край Царево двама рибари, които се удавиха в Несебър.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама