Валентин Радев коментира номинациите за главен секретар

31

Бившият вътрешен министър изказа мнението си за възможните номинации за главен секретар на МВР, след като досегашният – Младен Маринов, седна в министерското кресло на силовото ведомство..

„Навремето аз избрах Маринов. Колебаех се между двама души и се консултирах с премиера, за да изберем него”, каза ексминистърът. И разкри кои според него са подходящи за позицията сега.

„Единият е Ивайло Спиридонов. Вторият, който бях предложил на премиера, е Христо Терзийски, а има и други кандидати, подходящи за мястото”. коментира Радев. Според него тези хора години наред са работили в министерството и по негова преценка всеки от тях може да се справи с тази задача.

Относно необходимите качества, които трябва да притежава новият главен секретар, Радев отговори категорично: „Като Младен Маринов“.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама