Управителка на хотелка обижда и напада с ножица камериерка (СНИМКА/ВИДЕО)

124

Две камериерки от хотел в Слънчев бряг били нападнати по брутален начин от управителката на комплекса.

Тя замахвала с ножица и ги обиждала, наричайки ги с грозни епитети. Отвратителната сцена се разиграла вчера по обяд и пред погледите на десетките други служители.

Това твърди една от пострадалите – Огняна Вълканова, която разказа потресаваща история за грубо и недопустимо отношение от страна на управителката, пише „Флагман“.

32-годишната бургазлийка от 4 години работела като камериерка в различни хотели в Слънчев бряг. В комплекса, където е нападната, е втори сезон. За първи път ѝ се случвало шеф да ѝ посяга.

Кадър: NOVA

Ето и целия разказ на пострадалата Огняна:

„Вчера малко преди обед на мен и на моята колежка Веселина Иванова ни се случи нещо недопустимо – бяхме нападнати от управителката Мария (не й знам фамилията, тя работи в хотела от месец юли, когато освободиха стария ни шеф). Нямаше причина, по никакъв начин не сме я предизвикали. Първо още сутринта дойде на работа много крива, а след това се скара с колежката ми. Изкара ножица, а Веселина – за да се защити, я хвана за косата и я бутна. Дойдоха колеги и ги разтърваха. След това двете засякохме управителката в асансьора. Отново извади ножица и започна да крещи: Сега ще ме слушате ли бе, долни камериерки?!

Замахна с ножицата към мен. Аз бях в шок. След като слязохме, обадих се в полиция. След малко пристигнаха служители на реда. Управителката даде обяснения и обеща, че повече няма да се занимава с нас. По-късно аз трябваше да си взема заплатата от нея, но реших и да напусна, защото е недопустимо управител да се държи по този начин със служителите си. Влязох в офиса при нея – тя беше срещу мен, а между нас беше служител от поддръжката, за да може да реагира, ако отново стане скандал. Докато си пишех молбата, тя отново продължи с грубия си език.

„С тая долна камериерка, сган мръсна, няма да се занимавам. Аз много бързо ги оправям такива като нея“, обиждаше ме тя. След което пък ме заплаши, че ако подам жалба в полицията, лошо ми се пише. През цялото време думичка не съм й отговорила. Написах си молбата, завъртях се да си взема чантичката и в следващия миг усетих удари с юмруци по главата и гърба ми. Обърнах се към нея, попитах я какво и защо го прави, но вместо отговор, получих нови удари и нови обиди. (…) Този път нервите ми не издържаха, започнах да блъскам служителя от поддръжката, тъй като той беше между нас. Управителката обаче пак взе ножицата и я насочи срещу мен, искаше да ме наръга! За щастие дойдоха още колеги и успяха да ни разтърват. Но така и не си получих парите“.

Огняна Вълканова твърди, че това не е първият случай на насилие от страна на управителката. Преди месеци същата е посегнала и на една от рецепционистките. Огняна от вчера не е на работа в хотела, въпреки че по договор трябвало да остане до 15 октомври, когато сезонът в комплекса приключвал официално. Младата бургазлийка е подала сигнал и в полицията.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама