Риби: Късметът е с вас

87

Луната е в Козирог. Фаза – първа четвърт. Лунният ден е 11-и. Управител на деня е Меркурий

Здраве: И днес остават нежелани операциите на костите, ставите. Кожните интервенции, ще протекат с множество сериозни усложнения. Ваденето на зъби е забранено. Хубаво е да посетите зъболекаря за профилактичен преглед и лечение на кариеси.

Красота и външен вид: Не правете пилинг на кожата, защото ще я възпалите. Топлата коламаска не се препоръчва заради чувствителната кожа. Подстригването на косите е позволено. Растежът ще се ускори, а косъмът ще се заздрави. Боядисване – позволено. Можете да направите лечебни масажи за заздравяване на костите и ставите. Престоят във вани с минерална вода за лечение на ставни заболявания се отразява доста добре.

Хранене и диета: Организмът се нуждае от калий и калций. Не ограничавайте солта до минимум. Хапвайте повече млечни продукти, в които има достатъчно калций, полезен за здравината на костите. Кореноплодните зеленчуци са препоръчителни днес.

Цветове, носещи късмет: Кафяво.

Грижа за дома и градината: Засаждане и пресаждане на растения: след 16,39 часа.

Звездни аспекти за деня: Настройте се за положителен ден. В сряда Луната гостува в Козирог и ни помага да обърнем внимание на по-сериозните неща в живота си. Сключва хармонични аспекти с Юпитер, Меркурий и Слънцето. Денят е добър за деловодни дейности, преговори по бизнес, обучения и провеждане на важни разговори. Можете да постигнете съгласие по спорни въпроси. Купете си нова книга, която да прочетете с удоволствие.

ОВЕН

Развийте се

В сряда често сте разсеяни и не се интересувате от съществените неща, което е голяма грешка. Обърнете внимание на неотложните ангажименти и проблеми за разрешаване. Можете да постигнете съгласие по важен делови въпрос. Купете си книга или отидете на изложба. Развийте своя интелектуален потенциал.

ТЕЛЕЦ

Не се ядосвайте

Причината за нервността ви в сутрешните часове е липсата на сън и почивка през нощта. Будите се недоспали и ядосани. Съществува обаче реален шанс всичко това да се поправи още в сутрешните часове. Сряда разкрива невероятно добри възможности, които трябва да използвате. Не се ядосвайте за неща, които няма как да промените.

БЛИЗНАЦИ

Все вие сте виновни

Често се случва вие да излизате виновни в ситуации, когато причината за грешките не е във вас. Е, днешният ден е точно такъв. Ще бъдете все кривите на работното място или в личния живот. Но това няма как да ви разстрои. Устойчиви сте психически и знаете, че моментът ще премине бързо. Гледайте философски на нещата.

РАК

Край на проблемите

Ще разрешите важен делови проблем, който „мъкнете” подир себе си от няколко седмици насам. Доволни сте, че най-накрая успявате да го преодолеете. Днес сте в състояние да постигнете съгласие с всеки човек, с който разговаряте. Включително и с половинката, ако в последно време сте имали пререкания.

ЛЪВ

Промени

Доста промени могат да ви се случат през този ден. Бъдете активни, за да предизвикате съдбата на своя страна. Не водете разговори във връзка с парични суми, както и не давайте обещания, защото може би няма да ги изпълните. Обърнете внимание на нещата, които ви правят щастливи.

ДЕВА

Не обръщайте гръб

В сряда сте решени да направите кардинални житейски промени, изоставяйки изцяло всичко онова, което сте градили до този момент. Бъдете по-умерени в желанията и стремежите си. Не обръщайте гръб на хора, които са ви помогнали някога назад в живота ви. Независимо че сега са ви наранили.

ВЕЗНИ

Мотивирайте се

В добро настроение сте в сряда. Очакват ви внезапни промени и разместване на пластовете – нещо, за което се помъчихте вчера. Днес бъдете активни и трансформирайте цялата енергия, която ви се дава от звездите, в съзидателна. Сътворете нещо. Купете си книга, която да ви мотивира за действие.

СКОРПИОН

Решете проблемите

Не е изключено да се сблъскате с малки трудности, които трябва да преодолеете до края на деня. Не се залавяйте с нови неща, а решете проблемите тъкмо с тези трудности. В личен план денят е зареден с положителна енергия. Дори и да закъснеете вечерта, това няма да се отрази на хармонията.

СТРЕЛЕЦ

Повишение

За разлика от вчера, когато бяхте повече от разсеяни и трудно концентрирахте енергията си в една точка, днес сте повече от целенасочени. Още в сутрешните часове имате план за действие и това е причината за успехите ви. Днес отмятате доста работа и сте горди със себе си. Възможно е да отвоювате мечтано повишение на заплатата.

КОЗИРОГ

Нужда от вдъхновение

Сряда е поредният положителен ден в септемврийския ви календар. Но за да го почувствате като такъв, вие трябва да действате и да се развивате. Не пестете средства и отидете в книжарницата, за да купите нова вдъхновяваща книга. Имате нужда от искрица, която да се запали във вас. От мотивация и хъс.

ВОДОЛЕЙ

Днес е още рано

В сряда не обвинявайте другите за собствените си грешки, а сами се заемете с тяхното успешно разрешаване. Днес нямате нужда от много шум покрай себе си. Усамотете се и се отдайте на размисли. Не поставяйте начала и не казвайте „да” на предложения. Вашият момент ще настъпи утре. Днес е още рано.

РИБИ

Късмет

Понякога ви се случват неща, за които не можете да намерите рационално обяснение. Сякаш съдбата ви подкрепя и хвърля своята защита по пътя ви така, че да не срещате трудности. Е, днешният ден е един от тези, в които имате подкрепата на звездите и не ви е нужно да правите много, че да решите проблемите. Те сами отпадат от плещите ви.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН!

Дръзки и решителни, вие сте едни от нетипичните представители на Дева, защото искате да бъдете навсякъде – да владеете всяко положение, всяка ситуация. Трябва обаче да имате едно наум – никога не се доверявайте на първоинстинкта си. Той ви лъже и ви е най-големият враг. Често сте си патили, решавайки нещо, без да мислите. В любовта сте ревнивци. Желаете да началническото място във връзката и по този начин бягате от компромисите, които поддържат една връзка жива.

Навлизате в година, която подсилва възможностите да общувате и да срещате нови хора в живота си. Сега е времето да отворите сърцата и да смените средата, в която движите и живеете. В сравнение с изминалите девет години, следващата ще бъде най-позитивната и незабравимата. Изживейте я с удоволствие!

Здраве: Годината вещае крепко здраве.

Източник: Станислав Климентов, в. „Борба“

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама