Скорпион: От този ден може да сте с „нов живот”

82

Ракът трябва да подкрепи половинката си, близнаците ще имат разочарования в днешният ден

Овен Днес ще очаквате от своя любим човек някакви определени действия, решителни постъпки или напротив, нерешително мълчание. И ако той не оправдае Вашите очаквания, ще бъдете толкова обидени и разочаровани, макар че той няма да има никаква вина за това.

Телец Днес всички Ваши мисли ще бъдат заети с трудностите в отношенията. Това може да бъдат трудности в любимия човек или с колегите по работата, но в настоящия момент можете да споделите малко неща с когото и да било. Разбира се, тази ситуация Ви засяга както никой друг, но за сега е най-добре да запазите спокойствие и да наблюдавате, как ще се развива ситуацията. Ще дойде време и за активни действия, но това ще е по-късно. Сега просто трябва да научите за това, което се явява движеща сила в създалата се ситуация.

Близнаци Денят е трудно да бъде наречен удачен – той е свързан с разочарования( за щастие – не прекалено сериозни), разрушаване на илюзиите и усещане, че не всичко става така, както трябва. Ако не сте склонни към песимизъм, бързо ще разберете, на къде вървят нещата, и в съответствие с това ще направите корекции на собствения си път. Колкото по-бързо реагирате на смяната на обстоятелствата, толкова повече можете да постигнете. Не е нужно да чакате от близките си нещо особено, или да се надявате, че в личната сфера ще станат тези промени, за които отдавна си мечтаете. Всичко си остава по старому, а точно това Ви дразни.

Рак Днес на Вашия любим човек ще е доста трудно, да се реши на каквото и да било действие, та затова ще се наложи да го подканяте, подкрепяте или да го възпрете от важната крачка. С други думи, неговото благополучие ще се окаже изцяло и напълно във Вашите ръце. Разпореждайте се с него умно.

Лъв Лъвовете правят много усилия, за да прекарат този ден весело и интересно, но усилията им ще се окажат напразни. Скука – това е думата, която кратко, ясно и точно характеризира този ден. Единственият начин да я избегнете е да се занимавате с нещо полезно, макар и не много увлекателно. Колкото и парадоксално да звучи, основното чистене би се оказло много по-ефективно развлечение, отколкото срещата с приятели. И още: може да решавате финансови и имуществени въпроси: са материалните ценности общувате мъдро и безгрешно.

Дева Вече усещате промените и чувствате, че те ще се окажат доста сериозни. Ритъмът на живота Ви значително се е ускорил. Не си струва да се казва, че Вашата енергия е неизчерпаема , но когато (както обикновено) оставате на крак до късно през нощтта, се чувствате виновни. Отхвърлете тези чувства още сега! Това е част от общия план.

Везни

Бъдете взискателни към себе си. Помнете, че колкото по-самокритично сте настроени, толкова по-снизходителни ще са към Вас обкръжаващите. Не си заслужава да се престаравате! Достатъчно е, да признаете своите грешки, и да покажете, че сте готови да ги поправите. Вероятно ще имате възможност да се сдобрите с хора, които неотдавна сте обидили. Отношенията с любимия човек ще бъдат напрегнати. Проблемът е в това, че Вие не искате да говорите за чувствата, които изпитвате, както и да споделяте своите съмнения. Между другото, проявявайки повече откровеност, бихте могли да получите доста приятни отговори на много въпроси.

Скорпион

От този ден може да сте с „нов живот”. Това ще рече, че е най-подходящото време за решителна крачка: отказване от старите привички и навици. Малките неуспехи съвсем не означават, че трябва да се озлобите на целия свят, а звездите Ви съветват, да насочите всичките свои сили за повишаване на собственото си благосъстояние. Днес вечерта може да се случи някакво необичайно произшествие. Ще Ви бъде много необходима способността Ви навреме да намирате нужните думи за нужните хора.

Стрелец Може да Ви се появи усещане, че на работата във всеки момент ще започнат някакви промени. Това може би е нов проект, когото ще се наложи да възглавявате, или пък в счетоводството може да назначат нов симпатичен човек. Или пък е възможно, да сте уловили мирис на капучино от новата кафеварка в офиса. Каквото и да е, следвайте своите инстинкти и вижте , къде ще Ви доведат.

Козирог

Денят ще премине приятно и спокойно, и практически нямате повод за вълнения. Може да разчитате на своите съюзници: те няма да Ви подведат и всичко ще направят точно. Денят е подходящ и за сътрудничество с нови делови партньори, или за начало на някакви семейни проекти. Бъдете по-смели в своите замисли, тъй като идеите, които ще Ви „дойдат” днес, имат голямо бъдеще. Възможни са приятни промени в личния живот или приятни известия от човека, който Ви е много скъп. Не са изключени изгодни придобивки.

Водолей

Денят започва с не най-приятните съобщения, но от това няма да загубите надеждата и оптимизма за благоприятен изход , и се оказвате прави: ситуацията се подобрява с всеки час. Наистина, утешаването на отчаялите се оказва уморителна работа и някъде привечер ще разберете, че се нуждаете от почивка. Помислете за сериозните, принципни въпроси, за своите жизнени цели и приоритети. Днес ще имате много мъдри мисли и интересни идеи. И още: денят е много подходящ за литературно творчество . Опитайте силите си в областта на поезията. В отношенията си с близките бъдете по-решителни. Днес не трябва да се съгласявате на компромиси и да жертвате своите интереси. Дръжте се дипломатично ако се налага, използвайте и хитрост.

Риби

Ако днес около Вас витаят идеи, предизвикващи дискомфорт, то точно на тези идеи трябва да обърнете внимание на първо място. Дошло е време да разширите своите граници и да направите крачка напред към нов опит, или, в карйна сметка, отново да започнете да атакувате подстъпите към предишни цели. Изпълнени сте с много енергия, и сте в състояние да направите нова оценка на старите обстоятелства. Това е отличен ден, в който да дадете някому още един шанс. Твърде голяма е вероятността, точно сега да постигнете желания резултат. източник lamqta.com

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама