Росен Желязков е новата номинация за министър на транспорта

69

Росен Желязков е кандидат за мястото на Ивайло Московски, стана ясно днес на Коалиционния съвет, на който трябваше да бъдат одобрени новите номинации
Председателят на Комисията за регулиране на съобщенията Росен Желязков е новият кандидат за министър на транспорта. Това съобщи след Коалиционен съвет в Министерски съвет председателят на парламентарната група на Обединени патриоти Волен Сидеров. В Коалиционния съвет е обсъден указът на президента Румен Радев за освобождаването на главния секретар Младен Маринов, за да бъде назначен за нов вътрешен министър. Предлага се на президента да се направи среща, за да се обсъди оставката. „Мисля, че това е най-добрият начин да се реши въпроса, иначе се насажда допълнително напрежение”, коментира Сидеров. Към настоящия момент указът все още не е подписан. Явно се цели нещо по-различно. Обръщаме се чрез медиите към президента за среща. По никакъв начин не желаем конфронтация с него”, заяви председателят на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов. Предвижда се оставките на министрите Валентин Радев, Николай Нанков и Ивайло Московски да бъдат гласувани в четвъртък. Всичко обаче зависи от волеизявлението на президента, подчерта Цветанов.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама