Версията на агресивният шофьор от Пловдив: Не съм удрял никого

29

След повече от десет дни загадъчният шофьор на джипа, който бе замесен в инцидент в Пловдив с кола, съпровождаща линейка и не бе идентифициран от полицията, най-после реши сам да се появи и разказа версията си пред Нова телевизия.
Разказът му обаче е по телефона, а не пред камера. Обяснява, че скоро се е върнал от Англия и ако се покаже – нямало да може да си намери работа. Той признава, че се е стигнало само до обиди на пътя.
„Той минава от ляво, запушва ме и аз виждам, че изскача.. аз свалям стъклото, за да му обясня, че съпровождам линейката. Този човек влиза и ми крещи в лицето и ми забива един тук от дясната страна“, обясни жената, която е карала колата си след линейка, в която е съпругът й, получил инсулт.
А версията на шофьора е коренно различна.
„Те си смениха версиите 7 пъти вече. Аз изобщо не съм се приближавам на по- малко от 2 метра от тях. Госпожата ме засече на светофара аз карам възрастна жена с малко дете,при което аз натиснах спирачките за да мога да спра и се забиват и двамата в предните седалки“, обясни представилият се като Марин шофьор.
„Ако се срещнем и видите как изглеждам ще видите, че ако ударя на тази жена един юмрук тя едва ли ще може да крещи след това… Аз слязох да я питам какво става, че карах малко дете. Тя два пъти ме засече….разбирате ли?“, обясни той.
Двамата се срещат в районното в Пловдив.
„Той ме вижда и вика: Ама аз тебе не съм те удрял ма и полицаите ни сложиха на голямо разстояние“, твърди жената. Шофьорът обаче обяснява, че случката не е вярно представена.
В момента все още се води предварителна проверка в полицията в Пловдив.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама