Мъж от Калифорния застреля съпругата си и още четирима души, после се самоуби

30

Мъж уби петима души, а после е самоуби след възникнал скандал в американския щат Калифорния, предадоха американските медии, цитирани от fakti.bg. 

Фаталните събития са се разиграли в град Бейкърсфийлд.

Мъж и съпругата му посетили фирма за товарен превоз, където избухнал скандал. Не се разкриват подробности за него. Убиецът застрелял друг мъж, след което убил собствената си съпруга. Минути по-късно, при бягството си от местопрестъплението, убива други трима души.

Всичко се е разиграло в рамките на 15 минути, споделят свидетели. След като мъжът е обграден от полицаи, се самоубива. При гонката в един момент похитява автомобил с жена и детето й в него, но за щастие те са невредими. „Шестима души загубиха живота си за много кратко време“, обявиха от местната полиция. Силите на реда не разкриват идентичността на убиеца.

Няма информация дали жертвите имат връзка помежду си. Разследващите работят по кървавия случай, за да изяснят обстоятелствата около него. Близо тридесет души са станали свидетели на случилото се. Полицията ги разпитва.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама