Задържаха две жени от софийско село за контрабандни цигари (СНИМКИ)

70

Близо 28 000 къса контрабандни цигари са иззети от полицията при спецакция в Годеч, задържани са и две жени, съобщават от пресцентъра на МВР.

На 12 септември от служители на сектор „Противодействие на икономическата престъпност“ в ОДМВР- София и колегите им от РУ- Годеч бе проведена полицейска операция срещу незаконната търговия с акцизни стоки.

Снимка: МВР

В хода на акцията, около 8.20 часа, служителите на реда извършили проверки на всички адреси, обитавани от жителка на Годеч. Установени и иззети са общо 17 920 къса цигари от различни търговски марки без български акцизен бандерол. 43- годишната жена е задържана с полицейска заповед за срок до 24 часа.

Снимка: МВР

Три часа по- късно полицейските служители попаднали и на второ значително количество контрабандни цигари. От къща в града те иззели 9740 къса безакцизни тютюневи изделия. 38-годишната обитателка на адреса също е задържана за срок до 24 часа.

По двата случая са образувани досъдебни производства.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама