Конференция „Продавай успешно в Румъния“ ще се проведе за трета поредна година в София

78

Водещи търговци и специалисти в различни направления на електронния бизнес от северната ни съседка ще предоставят полезна информация как да изградим маркетинговата си стратегия и как да достигнем до потенциални клиенти в Румъния.

Събитието, което вече се превърна в традиционен форум, ще събере на едно място онлайн предприемачи от цяла България и ще им даде възможност да обменят опит, знания и контакти с румънските им колеги.

След първите две събития, проведени през пролетта на 2016 и есента на 2017 година, Академията за електронна търговия (eCommerce Academy ) организира третото си ежегодно обучение – „Продавай успешно в Румъния“. В него ще вземат участие водещи специалисти в сферата, които ще ни предоставят полезни съвети, как да подходим към особеностите на пазара. Събитието е възможност за всеки търговец да се запознае с полезни практики и успешни модели и веднага да започне да продава на този огромен пазар. Основна разлика на тазгодишното събитие ще бъдат множеството примери за успешно реализирани бизнеси. Специални гости на събитието са собственици и консултанти на български бизнеси, които успешно продават своите стоки или услуги на румънския пазар и с удоволствие споделят пътя на успеха. Освен всичко друго, организаторите са предвидили много време за нетуоркинг в специално отделена експо зона, където всеки участник има възможност да демонстрира своя бизнес.

Форумът ще се проведе на 11 октомври в София, а гостите на събитието ще могат да чуят лекциите и влязат в контакт с лекторите, които са доказани специалисти и водещи фигури в бранша:

Флорин Филоте – маркетплейс мениджър за Румъния на най-голямата онлайн платформа на балканите, Корнел Морков, който е с повече от 15 години опит в куриерския бранш, Елса Флореа – представител на един от най-големите онлайн търговция в Румъния, Дорин Буареску, който е изпълнителен директор на една от водещите Affiliate маркетинг компании в северната ни съседка, Драгомир Желев, собственик и ръководител на водещ хостинг провайдър в България, Богдан Попович – управител на един от най-големите центрове за обслужване на клиенти в Румъния.

Всички желаещи да бъдат част от това събитие могат да се запишат чрез регистрационната форма в сайта на Академията: ecommercebg.com

За eCommerce Academy:

eCommerce Academy е проект, създаден в началото на 2016г. от Никола Илчев – експерт в сферата на електронна търговия. Академията цели да обедини и сближи всички хора, имащи интерес и желание да се развиват като онлайн търговци. Като мисия Академията си поставя да изгради общество от дейни и амбициозни eCommerce специалисти. За повишаването на техните професионални и лични качества, организацията вече има проведени повече от 40 семинари, лекции, работилници и работни срещи в следните области — онлайн маркетинг, SEO, социални мрежи, продуктова фотография, спедиция и логистика, дизайн и опаковки на продукти, нормативна и законова уредба, финансови и платежни инструменти, системи за управление на бизнеса и много други.

Повече информация за събитието може да намерите тук и тук.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама