Джейми Оливър тръшна крадец с голи ръце

54

Известният телевизионен готвач Джейми Оливър влезе в ролята на супергерой, като неутрализира крадец, тормозещ целия му квартал.

Бандитът тарашил наред къщите на скъпарската улица „Хайггейт“ в Северен Лондон. Замалко жертва да стане и Оливър, който нахлул в двора му.

Готвачът реагирал, след като чул суматоха отвън. Въпросният крадец бягал, след като явно вече бил претършувал някоя съседна къща и докато се опитвал да се измъкне нахлул в двора на Джейми. Той веднага изскочил навън, подгонил го по улицата и го тръшнал пред очите на съседите си.

„Това беше просто смело, безкористно нещо. Въпреки че ситуацията беше напрегната, Джейми се смееше и се шегуваше с крадеца, казвайки, че е свършил чудесна работа преди да пристигне полицията. Всеки е много благодарен за бързото действие и смелост“, разказва за инцидента впечатлен съсед.

„Джейми беше предупреден за нещо нередно, когато чу огромна бъркотия, идваща от къщата на съседа. Той излезе да види какво става, но преди да разбере ситуацията, той се изправи лице в лице със самия крадец, който се опита да мине през двора му и да избяга. Джейми хукна след него надолу по улицата и много скоро го събори на земята. Тогава към него се присъедини човек от неговата охрана и други съседи, които му помогнаха да обезвреди съвсем крадеца. Така хората изчакаха, докато полицията пристигне, за да го арестува“, разкри друг свидетел на екшъна.

Сред жертвите на крадеца станал и дома на супермодела Кейт Мос, която също живее наблизо, но не е известно дали и тя е присъствала на екшъна.

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама