Бившият приятел на Ариана Гранде бе намерен мъртъв

173

Рапърът Мак Милър, който бе открит мъртъв в дома си, е починал от свръхдоза на 26-годишна възраст.

Сайтът за знаменитости TMZ.com оповести, че Мак е умрял от свръхдоза в дома си, близо до Лос Анджелис. Сп. „Ю Ес уикли“ също информира за смъртта му.

Тя идва няколко месеца след края на връзката му с певицата Ариана Гранде, смятана понякога за негов източник на вдъхновение. През месец май, малко след раздялата им, Милър бе обвинен в шофиране под въздействие на алкохол и наркотици след пътен инцидент. Той говореше открито за проблемите си, свързани с пристрастяване към алкохола и дрогата. През август Мак заяви по повод излизането на петия му студиен албум „Swimming“, че се чувства все по-добре.

„Дали приемам наркотици? Да. Наркоман ли съм? Не“, отбеляза той пред сп. „Ролинг стоун“.

Мак Милър, чието истинско име е Малкълм Маккормик, е роден в Питсбърг, Пенсилвания. Той стана известен, след като постна песни в интернет, докато бе тийнейджър. Композициите му включват ритми, които са като предтечи на рап музиката.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама