Съперникът на Кобрата: Вярвам, че аз ще спечеля

28

Следващият съперник на Кубрат Пулев e 23-годишният шампион на Великобритания Хюи Фюри.

Пулев има 25 победи, 13 с нокаут, а Хюи Фюри 21 победи, 11 с нокаут.

Фюри обяви себе си за фаворит в двубоя и заяви, че ще вдигне победоносно ръце на 27 октомври в „Арена Армеец“, предава bTV.

„Всеки, който сложи ръкавиците, заслужава уважение. Това е моят бизнес, това е моята работа. Вярвам, че аз ще спечеля, така че аз съм фаворит. Обичам предизвикателствата, така че ще направим тази вечер незабравима. Бил съм тук и преди, уважавам страната ви и нямам търпение да дойде мачът“, заяви Фюри.

Той кацна в България вчера (2 септември), а днес предстои съвместната му пресконференция с Пулев. На летище „София“ Фюри запази добрия тон и се изказа ласкаво за по-опитния си съперник. Той заяви, че не го притеснява фактът, че мачът ще се играе пред българска публика, която пламенно ще подкрепя Кобрата.

„Мачовете са толкова трудни, колкото си ги направиш. Пулев е труден противник, ще се получи добър и атрактивен бой. Нямам търпение за това предизвикателство. Подготовката ми върви добре, очаквам тази вечер и знам, че ще бъде адски добър мач“, каза той и добави:

„Няма значение къде ще се проведе или срещу кого. Той има крака и ръце, аз имам крака и ръце… Няма непобедими, без значение къде се провежда срещата. На ринга сме двамата. Ще победи по-добрият!“

Мачът между Пулев и Фюри ще определи претендента за световната титла в тежката категория на IBF, която е притежание на Антъни Джошуа.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама