Мениджърът на „Лудогорец“: Всички в отбора са готови да дадат най-доброто от себе си

56

Мениджърът на „Лудогорец“ Пауло Аутуори е оптимист за крайния успех срещу „Торпедо“ Кутаиси и влизането в групите на Лига Европа.

Бразилският специалист обаче очаква труден реванш и предупреди футболистите си, че работата им все още не е приключила, предават от bTV.

Българският шампион приема грузинците на „Лудогорец Арена“ в четвъртък от 20 ч., с аванс от 1:0 от първата среща в Тбилиси.

„Хората, които са във футбола от доста години като мен, знаят, че ни чака един много опасен мач. Това, че имаме предимство от един гол, не ни класира напред. Не можем да смятаме, че сме спечелили мач, който дори не е започнал“, добави мениджърът на „орлите“.

„Няма треньор на света, който да не иска да печели, затова нашата цел е да спечелим не само предстоящия мач, но и всички следващи. Знаем какво ще ни предложи съперникът от стратегическа гледна точка. Вярвам, че както ние, така и те са ни анализирали, затова не можем да сме спокойни“, каза още Аутуори.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама