Брандао вече е играч на „Лудогорец“

33

 Шампионът „Лудогорец“ привлече голмайстора на бразилската Серия „Б“ Жозе Брандао Гонзалвес Жуниор, съобщиха от клуба за БТВ.

23-годишният нападател, който е висок 1,84 см и тежи 84 кг идва от „Атлетико“ Гоянензе. През 2018 г. Жозе Брандао е изиграл 18 мача, отбелязал е 9 гола и е реализирал 3 асистенции.

Жозе Брандао е вторият нов футболист в „Лудогорец“ за последната седмица. Миналия вторник договор с клуба подписа южноафриканският дефанзивен халф Мей Махлангу, играл запоследно в румънския „Динамо“ Букурещ. Двамата вече са в Разград и от вторник започват тренировки с първия тим.

Брандао и Махалангу ще бъдат представени официално пред феновете на „Лудогорец Арена“ в четвъртък, непосредствено преди реванша от плейофа на Лига Европа срещу „Торпедо“ Кутаиси. „Орлите“ спечелиха с 1:0 първата среща в Грузия.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама