Мисис Бекъм отряза бившите си колежки

46

Виктория Бекъм отказва да се присъедини към бившите си колежки от „Спайс Гърлс“ Мел Би, Мел Си, Гери Халиуел и Ема Бънтън за планираното 13-дневно турне на бандата през 2019 г.

Вярно е, че бившата Пош Спайс (както бе прякорът на мисис Бекъм по време на лудите години на сцената) от години заявява, че няма да участва в евентуално събиране и изнасяне на концерти, все пак от известно време се спекулираше с новината, че тя все пак се е съгласила. По предварителна информация турнето би донесло на всяка от петте дами по около 12 милиона паунда., пише eva.bg

Според някои отказът на Бекъм е свързан с прекалено високите изисквания на Мел Би и Мел Си за хонорарите им, а според други с новината, която Мел Би (която прекара известно време в клиника за рехабилитация и справяне със зависимости) съобщи наскоро, а именно, че планира да издаде в най-близко бъдеще книга, в която да разкаже всичко за „Спайс Гърлс“. Мнозина смятат, че след тази книга повторното събиране на бандата ще е невъзможно, затова продуцентите бързат да подпишат договорите още сега.

На този етап статусът на бъдещото турне е следният – концерти през 2019 г. със сигурност ще има, но те ще са без участието на Виктория Бекъм, която обаче все пак е дала на колежките си благословията си. Всички обаче са наясно, че без Пош Спайс няма да е същото.

*******

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама