Войната на пътя взе нова жертва край Дупница

49

22-годишен почина след катастрофа с такси край парк Рила в посока Бистрица 

22-годишен водач на лек автомобил „Хонда Сивик” е починал  при катастрофа на пътя за парк Рила в Дупница този следобед. По информация на полицията, управляваният от него автомобил се е ударил в таксиметров автомобил. „Хонда“-та е пътувала от парка в посока Дупница, а таксито и било с клиенти в посока село Бистрица, информира Дарик.

Подаден е сигнал на тел. 112 за линейка и екип на Пожарна безопасност и защита на населението. Екипът на полицията, който е пристигнал първи на мястото на инцидента е оказал помощ на шофьора на таксиметровия автомобил и пътниците да излязат от автомобила.

Клиентите са били жена и две деца. Жената е със счупена ръка, а децата са прегледани и изписани от дупнишко лечебно заведение, каза за Дарик говорителят на МВР-Кюстендил Катя Табачка.

По неофициално информация, вследствие на пътното произшествие е имало и гръм, най-вероятно от газова и метанова бутилка.

 

 

 

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама