Везни: Не е желателно да си правите планове и да се заемате с нови и непознати работи

55
Снимка: Зодиите

Овен 
Овните ще се радват на значителни успехи , благодарение на своето обаяние, на което през този ден ще е трудно да се устои. Представителите на знака няма да изпуснат възможността да пофлиртуват, и даже в най-официалната обстановка ще намерят начин да покажат своята привлекателност. Факт е, че да се разговаря с Вас не е възможно, но това не смущава никого. Денят е свързан с удачни покупки: може да се снабдите с куп хубави неща, като за целта похарчите доста незначителна сума. Не забравяйте и своите близки: днес можете да им купите отлични подаръци.

Телец

Днес ще се наложи едновременно да се занимавате с миналото, настоящето и бъдещето. Занятието ще бъде не от приятните както за Вас, така и за Вашия любим човек, към който и период да се отнася той. Това, как ще излезете от подобна ситуация, за сега на звездите не е ясно.Явно е, че всичко традиционно зависи само от Вас.

Близнаци

Склонни сте към прибързани съждения и несговорчивост, а това може да стане причина за сериозни проблеми в личния Ви живот. Да се разбират с Вас ще могат смо изключително търпеливите и отстъпчиви хора, но и от тях ще бъдете недоволни. Опитайте се да въведете ред във финансовите си работи. Може да се занимавате с дългосрочно планиране на личния и семеен бюджет. Денят е подходящ за разходки , за занимания със спорт на чист въздух, и въобще за активен отдих. Може да не се страхувате от скука – сами знаете, че с удоволствие приемате развлечения за себе си и за приятели.

Рак

Очаква Ви доста неприятно пътуване. Още от самото начало няма да очаквате нищо хубаво, но на практика нещата ще се подредят още по-зле, отколколкото сте могли да допуснете. Не е желателно да тръгвате сами ! Най-добре е да вземете със себе си човек, на когото да може да разчитате в трудни моменти. Разходите , свързани с пътешествието ще се окажат доста високи. Възможно е да се загубят важни документи. Ако си останете през деня у дома, от начало малко ще поскучаете, но после ще си намерите не изключително увлекателно, но полезно занимание. По такъв начин даже ще успеете да урегулирате малките разногласия между близките хора.

Лъв

Този ден е противоречив. От една страна ще бъдете в отлично настроение и ще гледате с оптимизъм, а от друга страна ще предпочетете да не мислите за проблемите на настоящето, а тези проблеми не само съществуват, но и очакват разрешение. Разкажете на близките си какво Ви безпокои и навярно ще получите не само подкрепа, но и реална помощ. Важното е, да не се стеснявате да признаете, че сте се оказали в трудна ситуация. Опитите на всяка цена да запазите имиджа си на победител и триумфатор, няма да доведат до нищо хубаво.

Дева

Днес човекът, когото от толкова отдавна си харесвате, съвсем неочаквано ще Ви обърне внимание и ако не се притесни, ще Ви покани на среща. Много е важно, и Вие да не се притесните и да не изпуснете своя шанс. Впрочем, пригответе се за разочарование: напълно възможно е, обектът на Вашите дълги въздишки да не се окаже толкова изключителен, както Ви се е струвало.

Везни

Не е желателно да си правите планове и да се заемате с нови и непознати работи. Ако започнете каквато и да било дейност, с голяма вероятност ще започнете да повтаряте старите грешки, мислейки , че се стремите към прогрес и оригиналност. По този начин се намалява и Вашата самостоятелност. Позволявайки си прекомерна свобода, бързо ще започнете да подражавате на другите , да копирате поведението на своите кумири, а и да си отмъщавате за предишни постъпки на своите неприятели. Надеждност и постоянство няма да са Вашите отличителни черти през това денонощие.

Скорпион

Ако искате вярвайте, а ако искате – недейте, но някой от членовете на Вашето семейство ще Ви помогне да разрешите всички материални затруднения, които изпитвате в момента. В края на крайщата, ако помислите, има един човек, на когото преди време сте помогнали да се измъкне от много заплетена ситуация. Защо не му позвъните сега? Дори и да не може да Ви даде това, което Ви е нужно, може пък главата му да роди някоя идея, която да Ви бъде от полза.

Стрелец

Днес неочаквано ще Ви се обясни в любов Ваш приятел от противоположния пол. И макат че е съвсем на ясно, че едва ли ще му обърнете внимание и едва ли ще го обикнете не като човек, а като любим човек , много трудно ще Ви бъде, да му кажете „не”.

Козирог

През този ден на Вашия любим човек ще бъде достат трудно да разбере Вашите предпочитания и пристрастия, колкото и да се опитвате да му обясните всички плюсове и минуси, преимущества и недостатъци. Какво пък – това значи, че нито Ви е помощник, нито Ви е конкурент! Една тема за общуване по- малко…

Водолей

Много е важно да запазите верността към своите принципи, цели и приоритети. Това е ден, в който трябва да вървите по по-рано избрания път, а не да търсите нови пътеки, независимо какво Ви съветват околните. Трябва грижливо да се отнасяте към своето здраве, тъй като самочувствието Ви може да се понижи поради преумора или неправилно хранене. Вечерта е идеално време за романтични срещи и признания в любов. Ще успеете да намерите нужните думи , за да зарадвате човека, който Ви е скъп. Евентуално пътуване би било успешно, но не може да се каже същото и за покупките – те ще са доста неуспешни. Последното, обаче, не засяга планираните придобивки.

Риби

Днес е ден за нетрадиционни занимания, дори за нетрадиционно лекуване. В храната ви трябва да присъстват морски продукти или такива, които съдържат йод. Бъдете внимателни, когато боравите с остри и режещи предмети.

Източник: lamqta.com

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама