Емилия отива на меден месец със съпруга си

85

Фолкпевицата Емилия заминава на меден месец със съпруга си Жорж Башур. Двамата влюбени пазят в тайна координатите на романтичната си ваканция, пише novini.bg.

„Лятото е в разгара си и все по-осезаемо у всеки от нас се настаняват волята за ваканция и нови преживявания. Заслужена семейна почивка в пика на сезона ще си подари и Емилия, която за първи път от много години ще си позволи повечко време за релакс. Работният график на Емилия вече е изпълнен с ангажименти за месец септември, когато заредена с положителни емоции, тя отново ще радва меломаните с хубавия си глас и нежно присъствие“, съобщават от Пайнер.

За около два месеца това е второто заявено отсъствие на Емилия от сцената. В края на май тя бе принудена да прекъсне професионалните си ангажименти заради смъртта на доведения й син Феди Башур, който загина в катастрофа.

Според „България днес“, Емилия и мъжът й ще пътуват зад граница.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама