Извънземни посещават Кристина Димитрова

110

 Естрадната изпълнителка Кристина Димитрова видя НЛО, пише в. „България днес“.

Певицата, която стана на 58 години преди дни, разкри, че е станала свидетел на чудо – в полусън й се присънили сини човечета в спалнята. Явлението продължило няколко минути, но се случвало винаги когато мъжът й Васил не си бил вкъщи.

„И когато светна, всичко изчезва. Няколко пъти ми се явиха. Нищо обаче не ме учудва. Преди няколко години бях в Индия и от тогава животът ми не е същият – отворих съзнанието си“, обясни певицата, която все пак се страхува от непознатите обекти.

„Имам много силна интуиция и често ми се случва да предсказвам разни събития – на колеги, на близки, но не съм суеверна и не вярвам на врачки. По-скоро съм привърженик на нумерологията и астрологията. Смятам също, че има задгробен живот и душите се прераждат. Случвало ми се е да имам дежавю“, смята певицата.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама