Скрити камери снимат масово в тоалетни и съблекални в Южна Корея (Видео)

909

Много жени в Южна Корея споделят, че първото нещо, което правят след като влязат в обществена тоалетна, е да проверят за шпионки или скрити камери.Просто така, за всеки случай. Това е така, защото страната е обхваната от мания по заснемане на видеа със скрити камери, пише BBC.

Скрити камери снимат жени, а понякога и мъже, докато се преобличат, докато са в тоалетната или дори в пробните на магазини, в съблекалните на фитнес зали и басейни. След това видеата се пускат в интернет в различни порнографски сайтове. Активисти в Сеул предупреждават, че ако не се положат повече усилия за предотвратяването на това, този тип престъпление вероятно ще се разпространи и в други държави и ще се окаже трудно за преодоляване. Всяка година полицията в страната получава оплаквания за над 6 000 подобни случая, а 80% от жертвите са жени.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама