Ограбиха депутата Таско Ерменков

119

Системата видимо е сбъркана, ръководството на МВР видимо не си върши работата.

Това обяви в предаването „Тази сутрин” депутатът от БСП Таско Ерменков, чийто апартамент в София е бил ограбен на 3 юли, докато семейството спи. Това каза той пред БТВ.

„От СДВР отчитат намаление на кражбите. Питам дали са намалели, защото ги разкриват или, защото хората вече не подават жалби. Когато на всеки 66-ти зает в държавата един е полицай, не можем да спим спокойно в домовете си. Системата видимо е сбъркана, ръководството видимо не си върши работата – грабежи, убийства, катастрофи, бягат затворници, които после се самозастрелват, в центъра на София си позволява един гражданин да извади пистолет и да застреля друг гражданин, защото кучето му било вдигнало крак на магазина”, обяви депутатът.

По думите му не е нормално на оплакванията на хората от кражби по домовете полицията да излиза със съвети да си ги заключват по-добре вратите.

Таско Ерменков не изключва да има връзка между грабежа и неговата публикацията във „Фейсбук” за замърсена вода в София, за която го разследват от началото на май тази година. Според него не е нормално подобно разследване да се бави толкова време.

Депутатът напомни, че се извинил за поста и също, че го пуснал, защото смята, че институциите за пореден път бездействат.

*******

Стани част от новините с NovaVest.bg! Изпрати ни твоята новина и снимки по всяко време на novavest.bg@gmail.com или като съобщение на facebook.com/novavest.bg. Чети, споделяй и коментирай най-важното от България и света!
За реклама: https://novavest.bg/реклама